Fundatia Alaturi de Voi primeste premiul Dan Manoleli

0

Premiului Dan Manoleli din cadrul Galei Societatii Civile 2014 a fost oferit Fundatiei Alaturi de Voi.

In fiecare an, Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile acorda premiul Dan Manoleli pentru Dezvoltarea Societatii Civile unei organizatii neguvernamentale. Este o modalitate prin care fundatia recunoaste implicarea, inovarea, dedicarea in sectorul nonprofit.

“Fundatia Alaturi de Voi Romania (ADV) este o organizatie ce a crescut constant. A derulat numeroase programe si a fost un exemplu de pionierat in incluziunea sociala a persoanelor vulnerabile. Dincolo de activitatile proprii, ADV a dovedit o disponibilitate extraordinara in sustinerea celorlalte ONGuri. Au infiintat grupuri de lucru, sustin retele si initiative din domeniul economiei sociale si al incluziunii sociale. Este un model pentru alte organizatii din Romania.” spune Ionut Sibian, directorul executiv al FDSC.

“Multumim FSDC  pentru apreciere si speram ca prin contributia noastra, a tuturor celor activi in sectorul neguvernamental, societatea civila va deveni mai puternica, o voce de expert care ridica probleme importante si poate oferi parteneriat autoritatilor in gasirea de solutii pentru comunitate.” a declarat  Angela Achitei, presedinte ADV Romania.

Premiul a fost inmanat in cadrul galei de catre Presedintele fundatiei, dl Catalin Cretu, Area Manager, Visa Europe. Evenimentul a avut loc miercuri, 10 iunie, la Ateneul Roman.

Mai multe detalii despre castigatorii Galei se gasesc pe www.galasocietatiicivile.ro .