Dezbatere publica „efectele non-motorii ale bolii parkinson”

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-9408976

Data: 3-06-2011

Asociatia Anti Parkinson impreuna cu Patronatul Farmacistilor din Romania si Societatea Nationala de Medicina Familiei organizeaza azi, 03 iunie 2011, orele 12.00 in Amfiteatrul Catedrei de Fiziologie din cadrul UMF, prima editie a Dezbaterii Publice „Efectele non-motorii ale bolii Parkinson”.

Acest eveniment interactiv isi propune sa realizeze un dialog interdisciplinar care sa aiba ca rezultat clarificarea situatiei reale a pacientilor Parkinson – numarul exact si posibilitatile de sprijin al acestora.

Consideram ca astfel de evenimente fac diferenta in nivelul de abordare al bolii atat de catre specialistii din sistem cat si in viata pacientilor; totdodata evidentele existentei si nevoilor pacientilor nu vor mai putea fi negate de catre autoritati.” sustine Ioana Cacovean, presedinte Patronatul Farmacistilor din Romania.

Evenimentul este de tip dezbatere publica si in cadrul acestuia vor participa pacienti, farmacisti, medici de familie, medici specialisti, reprezentanti autoritati – Ministerul Sanatatii, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, mass-media.

Screeningul modern al sindromului Down, in premiera la MedLife Campanie nationala dedicata adolescentilor si tinerilor cu autism din Romania Asociatia Charity Works Romania in parteneriat cu Fundatia Vodafone renoveaza Centrul de Asistenta si Tratament al Distroficilor Cerintele Aliantei pentru Sanatate din Romania pentru rezolvarea situatiei din sistemul medical Studentii medicinisti in sprijinul sanatatii rurale O noua actiune a campaniei ,,RESPECTA VIATA! ROAD SAFETY” S-a lansat programul “Living together, breathing together- Traim impreuna, respiram impreuna” “Spune DA vietii!”… La “Marsul pentru viata”! „Diferiti…..dar EGALI” “Accepta-ma, intelege-ma, invata-ma”

logo_societal-4755156

eventubebig-4717527