Fundatia Wings si ANPCPPS Romania te invita la Baneasa Shopping City pentru un nou eveniment din seria “Mananca Sanatos, Fa Sport!”

0

Fundatia Wings impreuna cu ANPCPPS (Asociatia Nationala a Protectiei Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania), in parteneriat cu Baneasa Shopping City au placerea de a va invita sambata 23 Martie 2013, incepand cu orele 11:00 la o noua campanie de informare din cadrul programului de preventie si combatere a obezitatii infantile ”Mananca Sanatos, Fa Sport!”. Evenimentul, destinat copiilor si parintilor deopotriva, va avea loc in centrul comercial  Baneasa Shopping City – intrarea Town Square si promoveaza un stil de viata sanatos cu ajutorul unei alimentatii echilibrate si a exercitiilor fizice.

Vor fi alaturi D-na Rodica Nedelea – nutritionist, D-na Mihaela Racovita – psiholog, Horatiu Dumitrescu trainer Atlantis Fitness & Lifestyle, dar si invitati speciali. Impreuna cu Medea Marinescu, Hari Dumitras si echipa de Rugby JR vom face primii pasi spre un stil de viata sanatos.

Programul impotriva obezitatii infantile, pentru care inscrierile au inceput in luna Septembrie a anului trecut pe site-ul Fundatiei WINGS, se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani, se desfasoara pe o perioada de 12 luni, oferind in mod gratuit sprijin copiilor supraponderali si obezi. Prima serie de copii inscrisa in program, a implinit 3 luni de activitate si rezultatele sunt evidente. Incepand cu aceasta luna, 50 de copii vor beneficia in mod gratuit de programul fundatiei, iar pana la sfarsitul anului, peste 100 de copii cu probleme de greutate vor beneficia de activitati sportive atent supravegheate precum si de consiliere psihologica, nutritionala si medicala.

Va fi apreciata implicarea si vor fi ridicati la rang de “CEL MAI FRUMOS GEST UMANITAR” cei ce doresc sa se implice activ in derularea proiectelor ca parteneri, donatori, voluntari, sustinatori ai fundatiei, prin acordarea de diplome, recunoastere si multumire prin orice mijloace publicitare si de informare mass media.

follow_stiriong-5208845