In orasul Voluntari va fi inaugurat Centrul Sfantul Serafim de Sarov pentru persoanele cu ADHD

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-2959010

eventubebig-4017035

Data: 16-11-2010

Joi 18 noiembrie 2010, ora 12.00 va avea loc in orasul Voluntari inaugurarea Centrului “Sfantul Serafim de Sarov”, in Str. Scolii, nr. 5-7, Voluntari, Ilfov.

La initiativa Domnului Primar Pandele Florentin Costel si cu sprijinul Consiliului Local Voluntari “Centrul Sfantul Serafim de Sarov”, din orasul Voluntari a luat nastere in urma parteneriatului dintre Directia Educatie Cultural Sportiva si Ingrijiri Comunitare si Asociatia pentru Sanatate Mintala a Copilului “ Sfantul Serafim de Sarov”.

Misiunea centrului este de a oferii servicii de terapie, consiliere si evaluare a copiilor cu probleme de sanatate mintala si parintilor acestora, cat si formarea de personal calificat in lucrul cu copiii cu dizabilitati. Grupul tinta al proiectului sunt beneficiari din orasul Voluntari si judetul Ilfov.

Pentru detalii suplimentare: tel. 0754.079.351, 031 / 403.61.25, fax 021-569.23.82.

Screeningul modern al sindromului Down, in premiera la MedLife Campanie nationala dedicata adolescentilor si tinerilor cu autism din Romania Asociatia Charity Works Romania in parteneriat cu Fundatia Vodafone renoveaza Centrul de Asistenta si Tratament al Distroficilor Cerintele Aliantei pentru Sanatate din Romania pentru rezolvarea situatiei din sistemul medical Dezbatere publica „efectele non-motorii ale bolii parkinson” Studentii medicinisti in sprijinul sanatatii rurale O noua actiune a campaniei ,,RESPECTA VIATA! ROAD SAFETY” S-a lansat programul “Living together, breathing together- Traim impreuna, respiram impreuna” “Spune DA vietii!”… La “Marsul pentru viata”! „Diferiti…..dar EGALI”

ONGFest – Targul Economiei Sociale 2011

logo_societal-2738700