O noua actiune a campaniei ,,RESPECTA VIATA! ROAD SAFETY''

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-5438307

Data: 26-05-2011

Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti (SSMB) organizeaza vineri 27 mai 2011 in intervalul 10.00 – 11.00 o noua actiune a campaniei ,,RESPECTA VIATA! ROAD SAFETY” .

In intersectia Eroilor (zona parcul Operei)  va avea loc simularea unui accident rutier de catre voluntari studenti ai Facultatii de Medicina si Facultatii de Moase si Asistenta Medicala din Bucuresti, care vor acorda si primul ajutor in cadrul acestei simulari. Scopul actiunii este acela de a atrage  inca o data un semnal de alarna cu privire la numarul mare de accidente rutiere. In acest loc au disparut dintre noi regizorul Cristian Nemescu in urma cu cativa ani.

Aceasta actiune este inscrisa in calendarul acestei campanii pentru anul 2011, actiunea  fiind sprijinita si de Politia Rutiera, SMURD, Autoritatea Rutiera Romana, Consiliul Interministerial pentru Siguranta Rutiera, Registrul Auto Roman, UMF,, Carol Davila” din Bucuresti si Primaria Capitalei

Screeningul modern al sindromului Down, in premiera la MedLife Campanie nationala dedicata adolescentilor si tinerilor cu autism din Romania Asociatia Charity Works Romania in parteneriat cu Fundatia Vodafone renoveaza Centrul de Asistenta si Tratament al Distroficilor Cerintele Aliantei pentru Sanatate din Romania pentru rezolvarea situatiei din sistemul medical Dezbatere publica „efectele non-motorii ale bolii parkinson” Studentii medicinisti in sprijinul sanatatii rurale S-a lansat programul “Living together, breathing together- Traim impreuna, respiram impreuna” “Spune DA vietii!”… La “Marsul pentru viata”! „Diferiti…..dar EGALI” “Accepta-ma, intelege-ma, invata-ma”

logo_societal-3487335

eventubebig-2500499