ADRA relanseaza proiectul '' Copii ajuta copii''

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-4690760

eventubebig-6236947

Data: 24-09-2010

In perioada 20 septembrie – 25 decembrie 2010 ADRA Romania va desfasura proiectul “Copii ajuta copii”. Aflat in al treilea an de desfasurare, anul acesta sunt asteptati peste 3000 de copii participanti, care vor primi pusculite de la ADRA in care vor putea sa stranga, de la inceputul lunii octombrie pana la sfarsitul lunii noiembrie, o suma cuprinsa intre 40 si 60 de lei. Cu acesti bani vor cumpara impreuna cu parintii sau instructorul rechizite, jucarii, produse igienice, dulciuri, pe care le vor aseza in cutia primita de la ADRA. Intr-un cadru festiv, copiii care au pregatit pachetele le vor darui copiilor saraci, beneficiari aflati in zona geografica in care s-au pregatit pachetele, in institutii scolare sau de asistenta sociala.

Recompensa pentru copiii participanti va consta in baloane, insigne dar mai ales in recunostinta celor care primesc cadourile.

Acest proiect a fost intampinat cu bucurie de copii in anii trecuti, o bucurie impartasita de ambele categorii de copii participanti.

Schimba o viata si vei schimba lumea! Este crezul ADRA care ii invata pe copii inca de mici sa aiba compasiune si sa creada ca pot influenta societatea de maine.

La acest proiect se pot inscrie gradinite, scoli si diverse alte grupuri de copii coordonati de parinti. Pentru inscriere si primirea de materiale necesare desfasurarii proiectului va rugam sa contactati organizatorii la adresa de email [email protected] sau la numarul de telefon 0740076608.

Detalii pe www.adra.ro

Scoala de vara ADV Romania – „Initiere in antreprenoriat” In urma Primei Gale UNICEF din Constanta, primul centru multifunctional va fi organizat in aceasta toamna Initiativele de reglementare a economiei sociale – observatii despre Romania HHC Romania a demarat primul audit transparent al serviciilor sociale 13% dintre copiii romani sunt hartuiti pe Internet Avocatul Copilului, o solutie pentru ca drepturile copilului garantate de lege sa fie implementate Salvatii Copiii lanseaza maine raportul „Administratie publica in beneficiul copiilor” Lansare studiu: Administratie publica in beneficiul copiilor – Masurile generale de implementare a Conventiei privind Drepturile Copilului la nivel central si local in Romania Se deschide primul centru de tratare gratuita a alcoolicilor CESE a redactat un aviz privind Platforma europeana de combatere a saraciei si a excluziunii sociale

ONGFest – Targul Economiei Sociale 2011

logo_societal-7559641