”Handi Speed Meeting”, a treia editie de Speed Recruiting pentru persoane cu dizabilitati din Romania

0

Asociatia “ Acces pentru Toti” organizeaza cea de-a treia editie  “Handi Speed Meeting” pentru persoanele cu dizabilitati din Romania.

Evenimentul  “Handi Speed Meeting”  organizat de catre Asociatia “Acces pentru Toti” promoveaza comunicarea dintre angajatori si persoanele cu dizabilitati aflate in cautarea unui loc de munca.  Scopul evenimentului este de a creste vizibilitatea potentialului persoanelor cu dizabilitati si de a le facilita astfel, accesul pe piata muncii.

La eveniment vor participa un numar de 40 de persoane cu dizabilitati, reprezentanti ai unor companii de top de pe piata muncii si ai organizatiilor non-guvernamentale. Acestia vor avea ocazia sa discute in perechi timp de 15 minute despre nevoile si cerintele fiecaruia si vor gasi modalitati de colaborare eficiente.

Angajatorii prezenti la cea de-a doua editie a evenimentului „Handi Speed Meeting” au spus ca evenimentul reprezinta o lectie de viata deoarece au avut ocazia sa interactioneze cu persoanele defavorizate si sa identifice beneficiile angajarii persoanelor cu dizabilitati.

Evenimentul va avea loc in data de  26 aprilie 2013, intre orele 14:30-16:30 la Hotel Caro, Barbu Vacarescu, nr. 164, sector 2, Bucuresti.

follow_stiriong-6425947