Campania Inima Buna s-a incheiat cu succes

0

Cea de-a doua editie a campaniei Inima Buna, organizata de Fundatia Serviciilor Sociale Bethany la Iasi, a ajuns la final. Timp de trei zile, in perioada 12-14 decembrie 2012, peste 100 de voluntari imbracati in pelerine rosii au strabatut strazile orasului, invitandu-i pe ieseni sa-si deschida inima catre copiii cu dizabilitati.    

Tinerii studenti, special recrutati pentru aceasta campanie din cadrul Universitatii “Alexandru Ioan Cuza”, specializarea Asistenta Sociala, s-au luptat cu viscolul si gerul de afara pentru a strange fondurile care vor asigura terapia copiilor cu dizabilitati, asistati de catre Fundatia Serviciilor Sociale Bethany si in anul urmator. Rezultatele au fost pe masura eforturilor lor, donatiile stranse ajungand la suma de 8115 lei.

Inima Buna este o actiune organizata de Fundatia Serviciilor Sociale Bethany timp de 22 ani in comunitatea timisoreana. Proiectul vizeaza dezvoltarea atitudinii civice si imbunatatirea nivelului de responsabilitate sociala a membrilor comunitatii, prin actiuni de sensibilizare cu privire la copiii si familiile aflate in dificultate. Incepand cu anul 2011, Fundatia Serviciilor Sociale Bethany – biroul zonal Iasi a adus traditia acestui eveniment si in mijlocul comunitatii iesene.