Concurs de fotografie pentru tinerii din Satu Mare

0

Tinerii din judetul Satu Mare, cu varste cuprinse intre 15 si 24 de ani, sunt invitati sa participle la concursul de fotografie « Implica-te in problemele comunitatii tale ! ».

Concursul este organizat de catre Asociatia Stea in parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Satu Mare in cadrul proiectului “Voluntariat – resursa pentru comunitate”, ce are ca scop cresterea gradului de implicare a tinerilor in viata comunitatii. Proiectul de tineret este finantat de catre Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Satu Mare.

Fotografiile inscrise la concurs trebuie sa reflecte una din urmatoarele teme de interes pentru tineri : consumul de droguri, discriminare, delicventa juvenila.

Participantii vor aduce/trimite lucrarile lor la sediul Asociatiei Stea, bulevardul Octavian Goga nr.14, in perioada 11-31 octombrie 2016, in zilele de luni pana vineri, intre orele 8.30 – 16.00.

Preselectia pentru alegerea celor 20 de fotografii care vor intra in concurs si expozitie va avea loc in perioada 2 – 6 noiembrie. In intervalul 7 – 9 noiembrie va avea loc o expozitie publica cu lucrarile selectate, satmarenii avand posibilitatea sa voteze fotografiile preferate printr-o urma mobila si pe facebook. Finala concursului pentru tineret si premierea castigatorilor va avea loc in 11 noiembrie in cadrul unei Gale.

Detalii, regulamentul si termenii de concurs pot fi consultate pe urmatoarele adrese: http://asociatiastea.blogspot.ro/2016/10/concursul-judetean-de-fotografie-pentru.html, www.asociatiasteasm.ro si pagina de facebook Asociatia Stea Page.

Despre Asociaţia Stea
Asociaţia Stea este o organizaţie neguvernamentala infiinţata in anul 2004 a carei misiune este aceea de a contribui şi de a milita pentru respectarea drepturilor fiecarui copil şi tanar, pentru ca acesta sa se dezvolte ca parte a unei societaţi responsabile. Asociaţia Stea lupta impotriva cerşetoriei şi a exploatarii copiilor şi tinerilor susţinandu-i sa devina independenţi prin educaţie şi obţinerea unui loc de munca.

Pentru mai multe detalii, va stam la dispoziţie la telefon 0751909535, persoana de contact: Diana Joldos-Bretan, coordonator voluntari sau va rugam sa accesati : www.asociatiasteasm.ro