De 25 ani in Romania – Organizatia Umanitara CONCORDIA face ca Povestile triste sa aiba un final fericit!

0

Aflata in Romania de 25 ani, Organizatia Umanitara CONCORDIA organizeaza principalul eveniment de fundraising al anului,  Concertul caritabil „Pentru ca povestile triste sa aiba un final fericit!”, a II-a editie, care are loc joi, 29 septembrie, incepand cu ora 18:30, la Teatrul ODEON din Bucuresti.

Cei prezenti se vor bucura de o calatorie de descoperire a profunzimii notelor muzicale alaturi de invitatii speciali, Violonistul Alexandru Tomescu, Alexandra Usurelu si artistul plastic Ana Munteanu, care va transpune in desene pe nisip, sand-art, tema fiecarei piese muzicale. Gazda evenimentului va fi si de aceasta data Jurnalista Irina Pacurariu.

Inspirati de bunatatea si deschiderea de care dau dovada milioane de oameni ai planetei, ne propunem ca scopul Evenimentului caritabil „Pentru ca povestile triste sa aiba un final fericit!” sa fie acela de atragere de fonduri pentru sprijinul si extinderea proiectelor sociale destinate celor 550 de copii si tineri defavorizati, proiecte desfasurate de CONCORDIA in Bucuresti, Aricestii Rahtivani si Ploiesti, Judetul Prahova.

Accesul la concertul caritabil se va face pe baza biletului achizitionat de la sediul Organizatiei Umanitare CONCORDIA.  Mai multe detalii pe www.concordia.org.ro.

Evenimentul este realizat sub Patronajul Ambasadei Austriei si sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principesa Maria a Romaniei.

In urma cu 25 de ani am inceput prin a asigura o casa copiilor care nu au avut sansa sa traiasca alaturi de familiile lor. Am adus zambete in viata lor. Astazi, CONCORDIA este alaturi de peste 5.000 de copii si tineri defavorizati. Vazandu-i zambind, continuam sa ii calauzim si in viitor. Ajuta-ne si tu sa continuam! Iti multumim!

Evenimentul este sustinut de: The Grand, Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM S.A., Tymbark

Parteneri principali: Angelli Spumante & Aperitive S.R.L., Blue Film Production

Parteneri: Strabag, TPA Horwath Audit.

CONCORDIA este o organizatie independenta, neguvernamentala si non-profit, cu un istoric de 25 de ani in Romania, care are ca misiune sustinerea si (re)integrarea sociala, familiala, scolara si profesionala a copiilor, tinerilor si familiilor aflate in dificultate, spre o viata independenta si autonoma. Proiectele noastre se deruleaza in Bucuresti, Ploiesti si Aricestii Rahtivani, Judetul Prahova, si se adreseaza unui numar de peste 550 persoane in fiecare an. Pentru mai multe informatii, accesati www.concordia.org.ro.