Gala persoanelor cu dizabilitati – Angajeaza Abilitatea!

0

Gala persoanelor cu dizablilitati isi propune sa promoveze intelegerea subiectelor legate de dizabilitate si sa obtina un sprijin cat mai larg pentru dreptul la demnitate al persoanelor cu dizabilitati. Evenimentul isi doreste sa arate castigul societatii ca urmare a integrarii persoanelor cu dizabilitati pe piata muncii. Un al treilea scop al Galei este sa aduca o recunoastere publica persoanelor, organizatiilor si institutiilor care sprijina persoanele cu dizabilitati.

Competitia este organizata de Active Watch –  Agentia de Monitorizare a Presei si Fundatia Motivation Romania.

Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

Reguli si conditii de inscriere:

Orice persoana, institutie, companie sau organizatie neguvernamentala se poate inscrie in competitie, daca respecta conditiile acestui Regulament. De asemenea, candidatii pot fi propusi de catre terte persoane/ institutii/ companii sau organizatii neguvernamentale.

O persoana sau organizatie neguvernamentala poate inscrie in competitie mai multi candidati, fiecare aplicatie va fi argumentata separat.

Candidaturile pot fi inscrise completand formularul de inscriere de pe site- ul www.incluziune.activewatch.ro in perioada 1 –  31 octombrie 2010.

 Fiecare aplicatie trebuie sa includa: Categoria de concurs; Numele persoanei, organizatiei, companiei sau institutiei inscrise; Datele de contact ale persoanei, companiei, institutiei inscrise; Consimtamantul persoanei/organizatiei /companiei/institutiei, daca inscrierea este facuta de alta persoana/organizatie/companie/institutie decat cea care candideaza; Descrierea candidaturii pentru a argumenta inscrierea in competitie; O fotografie/imagine/sigla reprezentativa pentru candidatura

 Pentru fiecare categorie de concurs, juriul va fi format din persoane fizice sau juridice reprezentative pentru domeniu. Acestea vor desemnate de catre organizatorii Galei Persoanelor cu Dizabilitati. Jurizarea se va face in perioada 1- 12 noiembrie 2010.

Perioada de inscriere a propunerilor este 1 octombrie – 31 octombrie 2010, iar jurizarea si votul publicului va avea loc intre 1 noiembrie –  12 noiembrie 2010.

Votul publicului va conta 30% din decizia finala privind castigatorii.

Anuntarea si premierea castigatorilor se vor face in cadrul Galei Persoanelor cu Dizabilitati in data de 16 noiembrie 2010.

Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, va rugam sa contactati organizatorii la [email protected]