„Impreuna pentru fiecare” la Beius

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-8470242

eventubebig-1905206

Data: 15-09-2010

In cadrul proeictului „Impreuna pentru fiecare” finantat de Rompetrol, la Beius se va construi cel mai modern cabinet scolar din municipiu.

Habitat pentru Umanitate Beius in parteneriat cu Primaria Beius si cu finantare din partea companiei Rompetrol vor realiza cel mai modern cabinet scolar din municipiu. Acesta va fi situat in cadrul Scolii Generale cu clasele I-VIII Ep. Nicolae Popoviciu.

„Cabinetul medical va fi situat in incinta scolii si la realizarea lui vor fi implicati voluntari coordonati de specialistii Habitat. Finantarea este asigurata de Rompetrol prin programul national „Impreuna pentru fiecare” la care au concurat numeroase proiecte din toata tara. Ne bucuram ca ne numaram printre cei 20 de beneficiari ai programului Rompetrol si ca astfel putem oferi copiilor care au nevoie de asistenta medicala conditii foarte bune.” afirma Emil Popa, manager comunicare la Habitat pentru Umanitate Beius.

 Lucrarile sunt in stadiu de pregatire si in scurt timp vor fi demarate pentru ca pâna la sfârsitul lunii octombrie trebuie finalizate. Activitatile de constructie vor avea loc dupa incheierea orelor de curs, asa incât elevii sa nu fie deranjati in timpul orelor. Beneficiile proiectului sunt numeroase. Prin implementarea acestui proiect, comunitatea beiuseana va beneficia de un  cabinet medical scolar conform standardelor europene, de servicii medicale de calitate acordate elevilor sau cadrelor didactice. In partea a doua a proiectului va avea loc o campanie de constientizare a elevilor cu privire la importanta unei educatii sanitare sanatoase.

Scoala de vara ADV Romania – „Initiere in antreprenoriat” In urma Primei Gale UNICEF din Constanta, primul centru multifunctional va fi organizat in aceasta toamna Initiativele de reglementare a economiei sociale – observatii despre Romania HHC Romania a demarat primul audit transparent al serviciilor sociale 13% dintre copiii romani sunt hartuiti pe Internet Avocatul Copilului, o solutie pentru ca drepturile copilului garantate de lege sa fie implementate Salvatii Copiii lanseaza maine raportul „Administratie publica in beneficiul copiilor” Lansare studiu: Administratie publica in beneficiul copiilor – Masurile generale de implementare a Conventiei privind Drepturile Copilului la nivel central si local in Romania Se deschide primul centru de tratare gratuita a alcoolicilor CESE a redactat un aviz privind Platforma europeana de combatere a saraciei si a excluziunii sociale

ONGFest – Targul Economiei Sociale 2011

logo_societal-2621620