In luna februarie copii de la Centrele de zi din Galati si Pechea ale Fundatiei „Inima de Copil” au pregatit mici bucurii care vestesc venirea primaverii!

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

bb_buton_stiriong_207x141-5796096

Data: 19-02-2016

in-luna-februarie-copii-de-la-centrele-d-1-5755791

Martie se gaseste la doar la cateva zile distanta si incepem sa simtim cu totii forfota si emotia din jur specifica perioadei in care celebram un nou inceput cat si Ziua femeii. Astfel, copiii din Centrul de zi „Teodora” din Galati si Centrul de zi din Pechea au creat martisoare pentru mamici, doamne profesoare si nu numai. Din manutele lor, dupa multa emotie si migala au iesit cele mai frumoase martisoare care aduc mare bucurie celor care le vor oferi, doamnelor si domnisoarelor care le vor primi.

atelier_creatie_martisoare_2-2857387

atelier_creatie_martisoare_4-9560361

Pentru ca martie este o luna speciala pentru noi toti, Fundatia „Inima de Copil” va propune sa daruiti o fapta buna! Puteti achizitiona martisoarele confectionate de copii in cadrul Atelierelor de creatie iar fondurile adunate vor putea sustine activitatile desfasurate in Centre. Veti face o bucurie nu doar persoanei care va primi simbolul primaverii ci si celor mici care vor fi incantati sa stie ca ceea ce au confectionat poate asigura desfasurarea activitatilor zilnice in cadrul Centrelor organizatiei.

Fundatia „Inima de Copil!” va doreste sa purtati primavara in suflet!

Date contact: Fundatia „Inima de Copil”, Str. Furnalistilor nr. 24, Micro 20, tel. 0236 312199.

Pret recomandat 3 lei.

1.600 de consultații la distanță pentru pacienții din zona rurală Raport Save the Children: în fiecare zi, unui copil din patru i se fură copilăria Peste 1000 de copii sunt ajutați anual prin programele Fundației Principesa Margareta a României 1 iunie începe pe o notă pozitivă – World Vision a dat cadouri la peste 3 000 de copii Modul de creativity & problem solving, pentru a lucra cu persoanele cu dizabilități Alătură-te cauzei, sprijină victimele violenței domestice Tabără pentru familii care au copii cu autism O bibliotecă pentru elevi și studenți nevăzători Centru de recuperare pentru vârstnici din Vrancea Natura în școală, o inițiativă urbană de schimbare la față a educației

v8-9840234