Initiativa pentru copiii Romaniei

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-9114510

eventubebig-1314819

Data: 18-10-2010

Hope & Homes for Children Romania cu sediul in Baia Mare, lanseaza pentru prima data al nivel national o campanie de comunicare. Aceasta se deruleaza sub patronajul Printesei Marina Sturza, presedinte onorific al HHC Romania. Scopul campaniei este de a atrage atentia publicului din Romania asupra problemelor copiilor separati de familiile lor si asupra solutiilor pe care fundatia le propune ca alternativa la inchiderea copiilor si adolescentilor in institutiile de ingrijire de tip clasic.

Campania de comunicare se va desfasura in perioada 15 octombrie – 30 noiembrie 2010 pe un numar important de canale media. Pana acum s-au inchis 47 de institutii de tip clasic.

“Intitulata “Initiativa pentru copiii Romaniei”, campania este semnalul de pornire a cronometrului pentru eradicarea institutionalizarii ca forma de protectie a copilului in Romania. Termenul limita pentru acest obiectiv este 2020. Pana atunci vrem sa capacitam autoritatile statului, organizatiile nonguvernamentale, organizatiile internationale, companiile si persoanele fizice sa ni se alature acestui scop”, spune Stefan Darabus, director national HHC Romania.

Sursa: informatia-zilei.ro

Scoala de vara ADV Romania – „Initiere in antreprenoriat” In urma Primei Gale UNICEF din Constanta, primul centru multifunctional va fi organizat in aceasta toamna Initiativele de reglementare a economiei sociale – observatii despre Romania HHC Romania a demarat primul audit transparent al serviciilor sociale 13% dintre copiii romani sunt hartuiti pe Internet Avocatul Copilului, o solutie pentru ca drepturile copilului garantate de lege sa fie implementate Salvatii Copiii lanseaza maine raportul „Administratie publica in beneficiul copiilor” Lansare studiu: Administratie publica in beneficiul copiilor – Masurile generale de implementare a Conventiei privind Drepturile Copilului la nivel central si local in Romania Se deschide primul centru de tratare gratuita a alcoolicilor CESE a redactat un aviz privind Platforma europeana de combatere a saraciei si a excluziunii sociale

ONGFest – Targul Economiei Sociale 2011

logo_societal-6284317