Martisoare caritabile pentru copiii bolnavi de cancer, realizate de voluntarii Asociatiei M.A.M.E.

0

Asociatia M.A.M.E. da startul campaniei “Martisor de fapte bune vestitor” cu scopul de a strange fonduri in beneficiul copiilor grav bolnavi de care are grija. Astfel, din fondurile obtinute prin valorificarea martisoarelor caritabile, va fi sustinuta plata unor tratamente si investigatii medicale, nedecontate de C.N.A.S., de care au nevoie copiii in perioada de confruntare cu boala.

“In fiecare zi primim solicitari din partea parintilor cu copii bolnavi, care au nevoie de bani pentru plata unor investigatii medicale, nedecontate de stat sau a caror efectuare presupune un timp de asteptare indelungat, intarziind astfel inceperea tratamentului in timp util. Acesta este motivul pentru care, an de an, voluntarii Asociatiei M.A.M.E. se implica cu multa energie, daruire si creativitate pentru a realiza manual traditionalele martisoare, care sunt ulterior valorificate in acest scop caritabil“, a declarat Maria Culescu, Presedinte Fondator al Asociatiei M.A.M.E.

Asadar, cei care aleg sa comande martisoarele caritabile, vor aduce primavara atat in viata persoanelor carora le daruiesc, cat si in viata familiilor care au un copil ce se confrunta cu o boala grava. Martisorul devine astfel nu doar un simbol al primaverii si al renasterii, ci si al generozitatii si al solidaritatii dintre oameni.

Peste 10.000 de martisoare disponibile online, pe Charity Shop

In perioada martie 2015 – februarie 2016, voluntarii organizatiei au confectionat peste 10.000 de martisoare, felicitari si bijuterii, ce pot fi vizualizate pe Charity Shop-ul asociatiei, un spatiu virtual de prezentare care cuprinde peste 100 de modele: http://asociatiamame.com/charityshop

martisoare_caritabile3-8527067

martisoare_caritabile4-6196588

Martisoarele pot fi trimise prin curier sau ridicate direct de la sediul Centrului Stelutelor din Str. Mendeleev, Nr. 37, Sector 1, Bucuresti (zona Piata Romana), de luni pana vineri, intre orele 10:00 si 19:00. Pentru informatii suplimentare, reprezentantii organizatiei pot fi contactati fie la telefon, la numarul 021.315.01.89, fie pe e-mail, la adresa [email protected] sau pe pagina oficiala de Facebook a Asociatiei M.A.M.E.

*Asociatia M.A.M.E. este o organizatie nonprofit infiintata in aprilie 2009 de Maria Culescu, un fost bolnav de cancer, cu scopul de a veni in sprijinul pacientilor diagnosticati cu cancer si alte boli grave din Romania, in special copii. Pentru mai multe detalii referitoare la activitatea derulata de Asociatia M.A.M.E. si la rezultatele obtinute de-a lungul timpului, va rugam sa accesati: www.asociatiamame.com sau www.facebook.com/AsocMAME.