“PENTRU O FEMEIE PUTERNICA!” – proiect ce promoveaza egalitatea de sanse pe piata muncii

0

TBWA\Bucuresti alaturi de partenerii sai, Fundatia Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE) si ActiveWatch – Agentia de Monitorizare a Presei (AMP) anunta lansarea proiectului national “PENTRU O FEMEIE PUTERNICA”!

Proiectul va avea o durata de 24 de luni si va fi cofinantat prin Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial – Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Proiectul se inscrie in axa 6, “Promovarea incluziunii sociale”, avand ca domeniu major de interventie “Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii”.

Proiectul isi propune imbunatatirea perceptiei asupra rolului profesional si social al femeii si cresterea gradului de constientizare a expertilor si operatorilor mass media, a partenerilor sociali, a organizatiilor societatii civile, a autoritatilor publice din domeniul muncii si audiovizualului si a femeilor, in general, asupra problematicii egalitatii de sanse pe piata muncii.

Activitatile ce vor fi implementate vor urmari identificarea perceptiilor si stereotipurilor asupra femeii in relatie cu profesia, asa cum rezulta acestea din mass-media si din comunicarea comerciala, dezvoltarea abilitatilor a 400 de jurnalisti, experti mass media, experti in marketing si comunicare privind identificarea si combaterea stereotipurilor de gen, cresterea constientizarii grupurilor tinta ale proiectului cu privire la importanta si beneficiile egalitatii de gen pe piata muncii si a eliminarii stereotipurilor, facilitarea accesului grupurilor tinta ale proiectului la resurse relevante privind problematica egalitatii de gen si combaterea stereotipurilor, cresterea gradului de coeziune in randul femeilor din mass media si comunicare in scopul diminuarii impactului stereotipurilor de gen pe piata muncii.

Pentru informatii suplimentare despre proiect va rugam sa contactati Silvia Giurca PR Manager TBWA\Bucuresti tel.: +4 021 212 43 12