Program de antreprenoriat social: Investitie intr-un viitor durabil si egalitate de sanse

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-2431541

eventubebig-8788701

Data: 11-01-2011

28 ianuaria 2011 este data limita pana la care pot fi trimise initiative in cadrul programului “Investitie intr-un viitor durabil si egalitate de sanse”, pentru componentele dedicate proiectelor care sustin antreprenoriatul social ca modalitate sustenabila de a raspunde nevoilor grupurilor vulnerabile, respective integrarii pe piata muncii a tinerilor defavorizati.

Sumele disponibile pentru sustinerea proiectelor din cadrul celor doua sectiuni ale programului de finantare sunt de 32.500 de lei – pentru componenta de antreprenoriat social, respectiv de 7.500 de lei – pentru componenta de integrare si mediere sociala.

Dezvoltat si administrat de Fundatia Comunitara Cluj, programul “Investitie intr-un viitor durabil si egalitate de sanse” este sustinut de BRD – Groupe Société Générale si angajatii sai, prin programul intern de donatii salariale “Schimba un destin. Da valoare unei vieti”.

In cadrul acestui program, Fundatia Comunitara Cluj le va oferi consultanta aplicantilor, la solicitarea acestora, pentru a sustine impreuna transformarea in realitate a celor mai bune initiative dedicate dezvoltarii de mecanisme sustenabile, care produc o schimbare pozitiva in comunitatea clujeana.

Data-limita pentru depunerea proiectelor este 28 ianuarie 2011. Ghidul de aplicare este disponibil AICI.

Sursa: romaniapozitiva.ro

Scoala de vara ADV Romania – „Initiere in antreprenoriat” In urma Primei Gale UNICEF din Constanta, primul centru multifunctional va fi organizat in aceasta toamna Initiativele de reglementare a economiei sociale – observatii despre Romania HHC Romania a demarat primul audit transparent al serviciilor sociale 13% dintre copiii romani sunt hartuiti pe Internet Avocatul Copilului, o solutie pentru ca drepturile copilului garantate de lege sa fie implementate Salvatii Copiii lanseaza maine raportul „Administratie publica in beneficiul copiilor” Lansare studiu: Administratie publica in beneficiul copiilor – Masurile generale de implementare a Conventiei privind Drepturile Copilului la nivel central si local in Romania Se deschide primul centru de tratare gratuita a alcoolicilor CESE a redactat un aviz privind Platforma europeana de combatere a saraciei si a excluziunii sociale

ONGFest – Targul Economiei Sociale 2011

logo_societal-1118119