In urma Primei Gale UNICEF din Constanta, primul centru multifunctional va fi organizat in aceasta toamna

0

Reprezentanta UNICEF in Romania, in parteneriat cu DP World Constanta, a organizat vineri, 15 iulie 2011, Prima Gala din Constanta in beneficiul copiilor.

 In urma evenimentului, au fost stranse fondurile necesare pentru realizarea primului centru multifunctional din Constanta. Datorita generozitatii sponsorului principal, DP World Constanta, toti cei 17.500 de euro stransi in urma evenimentului vor sprijini proiectul, permitand astfel infiintarea centrului in aceasta toamna. Aici, copiii, in special cei vulnerabili, vor beneficia de servicii de educatie, asistenta medicala si sociala, iar parintii lor de consiliere parentala.

Generozitatea sponsorului principal si al partenerului nostru DP World Constanta, dar si a partenerilor traditionali si a noilor prieteni UNICEF, ne permit ca, in aceasta toamna, sa organizam primul centru multifunctional din Constanta. Le multumim tuturor pentru generozitate si avem convingerea ca, impreuna, le putem oferi copiilor sansa la un start bun in viata”, a declarat dl.Edmond McLoughney, Reprezentantul UNICEF in Romania.

Ne bucuram ca putem sustine infiintarea primului centru multifunctional din Constanta, oferind astfel sansa si copiilor de aici de a beneficia de educatia timpurie care sa le permita sa se dezvolte armonios si sa reuseasca in viata”, a declarat Raluca Daraban, Director Comercial DP World Constanta.

Evenimentul a reunit vedete, personalitati publice, reprezentanti ai autoritatilor locale si ai mediului de afaceri din Constanta. Binecunoscuta vedeta TV Andreea Raicu a fost gazda evenimentului. Mihaela Calin, prezentatoarea Observatorului matinal de la Antena 1, a prezentat Licitatia de papusi, traditionala in cadrul evenimentelor organizate de UNICEF Romania in ultimii ani. Mihaela Calin a reusit sa convinga invitatii ca fiecare donatie reprezinta o investitie in viitorul copiilor. Astfel, licitatia celor 10 papusi s-a bucurat de mult succes. Reprezentantii firmei Tomini Trading au oferit cea mai mare suma pentru o papusa licitata: 1.950 Ron pentru Elemi. Gazda evenimentului, Andreea Raicu, a achizitionat o papusa realizata de copii de la Scoala Speciala nr. 1 din Bucuresti.

De asemenea, invitatii s-au bucurat de un concert extraordinar Horia Brenciu Orchestra si de o tombola cu premii  speciale: un tricou care poarta semnatura lui Gheorghe Hagi, Ambasadorul Bunavointei pentru UNICEF Romania, un set Burberry, o esarfa creata de Lena Criveanu, un tablou realizat in cadrul programul de reintegrare sociala al  Penitenciarului Spital Poarta Alba din Constanta.