RoPot anunta deschiderea aplicarilor la Solution 2010

0

Comunitatea roPot anunta deschiderea aplicarilor la conferinta Solution 2010 din Bran, Romania. O conferinta unica si neconventionala, Solution este o platforma de invatare desfasurata intr-un cadru cu adevarat inovator, care sustine tineri din intreaga lume in a adauga claritate, incredere, capacitate si curaj eforturilor lor de a face diferenta in societate.

Gazduita pentru prima data in Austria in 2006, Solution a angrenat pana acum in jur de 300 de participanti selectati si peste 60 de oaspeti cu reputatie si parteneri iar in 2009, programului i-a fost atribuit oficial patronajul UNESCO. A cincea editie va avea loc intre 23 si 26 septembrie in Romania si va implica 90 de participanti, 15 facilitatori internationali si 15 vorbitori locali si internationali fiind sustinuta local de BCR.

Conferinta isi propune sa sustina cristalizarea si planificarea initiativelor antreprenoriale intr-un mediu multicultural, sa faciliteze colaborarea, feedback-ul si suportul reciproc intre studenti, antreprenori, tineri profesionisti si organizatii ce sustin intreprinderile sociale.

Echipa de facilitatori, cuprinzand 15 membri din Romania, Austria, Olanda, Marea Britanie si Finlanda sustine conferinta atat cu experienta in zona de invatare precum si in zona de antreprenoriat social. Ca si lideri ai diverselor comunitati de antreprenoriat social in tarile de origine, acestia vor aduce exemple practice si discutii pragmatice in cadrul Solution.

Mircea Tudose, manager de proiect a declarat: „Ne dorim sa setam un exemplu practic pentru toti cei implicati. Pentru noi este foarte important sa ii implicam pe participanti in activitati practice, sa ii provocam in a actiona in directia impactului social pentru ca stim cu totii ca doar discutiile genereaza mult mai greu un impact tangibil.”

Pentru mai multe detalii si pentru a aplica ca participant accesati pagina de internet http://solution.ropot.ro