Serbeaza Floriile in ALBASTRU, eveniment caritabil in beneficiul copiilor din APCA

0

Asociatia de sprijin pentru Parinti si Copiii cu Autism Galati are placerea sa anunte desfasurarea celei de-a III-a editii a evenimentului caritabil in beneficiul copiilor din APCA Galati – „Serbeaza Floriile in ALBASTRU”. Astfel, prin evenimentul devenit traditional, de duminica, 24 aprilie, continuam la APCA seria manifestarilor din Luna Constientizarii Autismului.

Manifestarea „Serbeaza Floriile in ALBASTRU” (culoarea luptei impotriva autismului)  are loc pe parcursul intregii zile, pe Faleza Inferioara a Dunarii, in zona Foisor, fiind organizata, ca si in ceilalti ani, de catre Cluburile Rotary Galati cu sprijinul colaboratorilor si al sponsorilor. Astfel, alaturi de artizanii acestei initiative, ii asteptam pe galateni, cu mic, cu mare, pentru a servi produse traditionale din peste, intr-un ambient placut, in aer liber, cu momente artistice deosebite, semnate de Centrul Cultural “Dunarea de Jos” Galati. 

Si toate acestea pentru copiii cu autism din APCA Galati, intr-o zi de mare sarbatoare pentru oras – “Festivalul Scrumbiei”, dar separat de programul acestuia, cu gandul la cauza SPECIALA a asociatiei noastre. Astfel, intreaga manifestare se va derula sub indemnul “Orasul esti TU, implica-te ALTFEL”, vanzarea produselor din peste fiind cu scop caritabil, in beneficiul terapiilor de recuperare a celor 70 de copii cu autism din APCA Galati. De altfel, ne bucuram ca, din donatiile facute de galateni si stranse de organizatori la editiile anterioare, am intregit dotarea de la sediile asociatiei atat cu mobilier si aparatura utila (de la scaune pana la videoproiector), cat si cu materiale specifice pentru terapia ABA si pentru terapia 3C destinate copiilor cu autism.

Nu in ultimul rand, ii mentionam si le multumim organizatorilor si sponsorilor acestui eveniment: Cluburile Rotary Galati, Carrefour, Restaurant “Casa Corso”, Daniel Distributie SRL, Dyp Security SRL, Helios Security S.R.L.