Servicii gratuite de consiliere psihologica, psihiatrica si sociala oferite prin telefon, online si fata-n-fata de Fundatia Estuar

0

La data de 26 iunie 2014, Fundatia Estuar va lansa un serviciu de tip Call Center de consiliere telefonica si online la nivel national. Acest serviciu este destinat oricarei persoane care are nevoie de consiliere psihologica, psihiatrica sau sociala.

Serviciile nationale de consiliere psihologica, sociala si psihiatrica vor fi furnizate gratuit prin intermediul numarului de telefon national: 031.40.11.444, apelabil din orice retea fara suprataxe, intre orele 9.00 – 17.00.

Serviciul online de consiliere psihologica, sociala si psihiatrica poate fi accesat gratuit prin intermediul adresei de e-mail [email protected]

La cerere se ofera si servicii de consiliere fata in fata, in centrele Fundatiei Estuar din Bucuresti, Ploiesti, Giurgiu si Cluj.

Serviciul de consiliere telefonica si online este creat in cadrul proiectului “Servicii sociale despre si pentru sanatate mintala”, proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului ONG in Romania, program finantat de granturile SEE si administrat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile. Partener in proiect este Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 6.