Spectacol si cadouri surpriza, pentru copiii din mediul rural

0

Peste 150 de copii din mediul rural au avut parte de un spectacol inedit, cu animatori adusi special pentru ei, de catre Asociatia Piticot si Fundatia Life 2008.

Asociatia Piticot si-a reunit fortele cu Fundatia Life 2008, pentru a da o mana de ajutor copiilor cu rezultate deosebite la invatatura si celor care nu au posibilitati finanaciare, de la Scoala Generala din Cheresig. Timp de doua ore, aproximativ 160 de copii au beneficiat de un progam distractiv, oferit de catre animatori invitati special de catre cele doua ONG-uri.

Miercuri 4 aprilie, 160 de copii au participat la un spectacol realizat de animatori si au fost seriviti cu mai multe gustari preparate de catre sponsorii celor doua asociatii. “Bucuria copiilor a atins punctul culminant cand animatorii au intrat in scena cu jocurile special concepute pentru astfel de evenimente. Bucuria lor nu se poate exprima in cuvinte, mai ales ca astfel de evenimente nu au loc des in oras, iar in afara lui cu atat mai putin! Ne bucuram ca, impreuna cu Fundatia Life 2008, le-am adus zambetul pe buze copiilor din Cheresig”, a spus Dorel Puchianu, director coordonator evenimente, in cadrul Asociatiei Piticot.