Tabra de astronomie adeep sky editia

0

Prima întâlnire cu cerul înstelat

Ediția a patra a celei mai complete cărți în limba italiană pentru a învăța cum să observi cerul. Format mai mare pentru o citire mai bună a graficelor și hărților și a informațiilor actualizate până în 2020.

Înăuntru există totul, absolut tot ce trebuie să știți despre cum să începeți extraordinara aventură de a observa Universul. Un ghid simplu și detaliat, scris de un astronom amator, despre cum să începeți să vă orientați și să observați minunile cerului înstelat.

Cele 8 capitole tratează pas cu pas calea necesară pentru a deveni astronomi amatori: de la observarea cu ochiul liber până la binocular, terminând cu alegerea primului telescop și sfaturi valoroase cu privire la modul de observare a obiectelor cerești. Ultimul capitol include hărți și obiecte de observat ale celor 58 de constelații vizibile de pe cerul italian.

Chiar și atunci când ai citit toate paginile, el va fi un aliat aproape de neînlocuit pentru toate observațiile noastre furioase.Astronomia nu a fost niciodată atât de simplă și distractivă!

Atacama: paradisul astronomiei

Au trecut doi ani și jumătate de la ultima mea carte; exact timpul scurs de la începutul noii mele vieți. Acum, după vreo 30 de luni, am găsit dorința și puterea de a spune din nou o poveste.

Este povestea celui mai incredibil loc pe care l-am văzut vreodată și a celui mai senin cer de noapte de pe suprafața Pământului. Este o poveste de astronomie și dragoste, de emoții și aventuri. Este o poveste reală, trăită la persoana întâi.

Este povestea primelor mele 30 de luni în deșertul Atacama

Deșertul Atacama pătrunde în tine cu energie perturbatoare. Peisajele extraordinare din timpul zilei și cerul acela de noapte de o frumusețe de nedescris devin rapid un sânge de care este imposibil de făcut fără. Te simți viu ca niciodată și în același timp complet dependent de minunile Universului.

Când se observă Centrul Galactic la zenit, atât de strălucitor încât să lumineze peisajul, în acel moment se dă seama că nu se mai poate desprinde de el; a pleca ar fi ca și cum ai muri. În fiecare noapte liniștită sufletul cuiva intră în contact cu partea sa cea mai profundă, cu locul de origine.

este-povestea-primelor-mele-30-de-luni-in-desertul-atacamaÎn fiecare noapte se consumă o iubire viscerală, pură și necondiționată, alimentată de lumina a milioane de stele.

  • Cartea conține peste 100 de imagini astronomice color, de înaltă rezoluție, luate din cele mai frumoase, nealterate și izolate locuri din deșert.

O parte este dedicată și frumuseților din timpul zilei. Lagune necontaminate, salare nesfârșite, dune foarte înalte, văi verzi așezate între munți goi, locuri marțiane, observatoare astronomice avansate și cei mai înalți vulcani din lume care se ridică ca niște dealuri blânde printre platourile imense de la 4000 de metri deasupra nivelului mării, accesibile chiar și cu mașina. din oras.

Deșertul Atacama este mult mai mult decât micul sat San Pedro și mica zonă înconjurătoare pe care poate le cunoaștem deja.
În ultima parte, sunt oferite sfaturi turistice importante pentru cei care doresc să se îmbarce într-o călătorie care le va schimba existența pentru totdeauna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.