Un nou raport anual al organizatiei salv

0

Raportul anual 2021 al Organizației Naționale de Informații (MIT) a fost distribuit pe site-ul oficial. Raport anual distribuit publicului; S-a afirmat că a fost pregătit pe baza unei abordări care ia în considerare transparența, responsabilitatea și responsabilitatea față de public.

În secțiunea „Prezentare” a Raportului anual au avut loc declarațiile președintelui Organizației Naționale de Informații (MIT) dr. Hakan Fidan. Hakan Fidan a subliniat „puterea inteligentă” din sistemul de securitate pe mai multe niveluri,

„Președinția Organizației Naționale de Informații, în contextul atribuțiilor și atribuțiilor care îi sunt conferite de către Serviciile de Informații de Stat și prin Legea MIT nr. 2937, amenințările existente și externe îndreptate împotriva existenței, integrității, independenței, securității, ordinii constituționale și tuturor elementelor puterii naționale a .

Republicii Turcia continuă să își îndeplinească sarcinile

Si activitățile cu hotărâre pentru eliminarea eventualelor amenințări.

În 2021, odată cu pandemia de coronavirus, alianțele regionale și globale devin mai importante împotriva amenințărilor care sunt testate în domeniile politic, economic și social și diversificate din punct de vedere calitativ și cantitativ. Kazan A existat un proces în care evenimentele sociale s-au accelerat în multe țări.

Zonele de conflict regional și tensiunile aferente au rămas.

În timp ce problemele transnaționale precum coronavirusul și schimbările climatice necesită cooperare pe arena globală, dificultățile și rivalitățile cu care se confruntă țările din domeniile politic, social și financiar au jucat un rol în modelarea luptei pentru putere.

  • Pe lângă amenințările clasice, apar noi zone de amenințare pe măsură ce aceste amenințări evoluează și se schimbă.
  • ca-organizatie-sa-desfasuratDe exemplu, accelerarea testelor de rachete hipersonice, dezvoltarea tehnologiei informației, competiția în spațiu, atacurile cibernetice, noi zone de risc aduse de realitatea virtuală și mișcările de extremă dreapta au apărut în 2021.

În 2021, Organizația Națională de Informații și-a arătat reflexul de a lua măsurile preventive necesare în fața acestor amenințări, cu o înțelegere globală și conștientizarea faptului că schimbarea trebuie să fie continuă.

Ca organizație, sa desfășurat

Activitate de succes împotriva amenințărilor globale în continuă schimbare și transformare în multe domenii și probleme, în conformitate cu interesele supreme ale statului nostru și s-a subliniat că cel mai înalt nivel al statului nostru ajunge la informații exacte în timp.

  1. În acest context, în cursul anului au continuat activitățile de compilare a informațiilor curente și strategice, care se numără printre sarcinile principale ale Entității.
  2. De asemenea, în cadrul autorității și responsabilităților atribuite de Lege, s-au desfășurat sarcini active în zonele de conflict în concordanță cu interesele țării noastre cu diferite
  3. capacități dezvoltate în anul 2021, a fost sporită eficiența în domeniul informațiilor externe. „operațiuni orientate către țintă” au fost efectuate în fața amenințărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.