Social

Știri recente

Peste 320 de tineri din orfelinate în programul de inserție socială și 82 angajați
mai mult
FDP - Protagoniști în educație vă invită să participați miercuri, 21 iunie 2017, între orele 10.00-13.00, la evenimentul de diseminare a rezultatelor atinse în implementarea proiectului "Romania-Palestina, un pod pentru viitorul tinerilor cu dizabilități".
mai mult
Asociaţia Bunul Samaritean din Nicoreşti organizează în perioada 23-28 iulie a acestui an o nouă tabară de supravieţuire la Topliţa, unde beneficiarii Centrului de Zi ai Asociaţiei – 30 de copii proveniţi din medii socio-economice cu dificultăţi să petreacă câteva zile de neuitat împreună.
mai mult
Pacienții din zonele rurale dezavantajate din județele Timiș și Caraș-Severin au acum acces la servicii medicale de calitate, cu ajutorul unei soluții de telemedicină ce îi permite unui medic să consulte la distanță pacienții care nu se pot deplasa la spital din diverse motive.
mai mult
În continuitate cu campania Every Last Child, Save the Children cere guvernelor să se asigure că niciun copil nu moare din cauze prevenibile sau tratabile, nu este supus violenței extreme, nu este privat de viitorul său ca rezultat al malnutriției, căsătoriei timpurii sau forțate, sarcinii timpurii sau muncii forțate și că toți copiii au acces la educație de calitate.
mai mult
De-a lungul celor 27 de ani de existență, Fundația Principesa Margareta a României a derulat programe menite să asigure copiilor drepturile fundamentale - la o viață alături de familia biologică, la îngrijire medicală, la educație și dezvoltare, ajutând anual peste 1000 de copii.
mai mult
Peste 3.000 de copii din comunități rurale sărace au primit jocuri educaționale, distractive și rechizite cu ocazia zilei copilului, datorită donației de 100.000 € a Lidl România.
mai mult
Se pune la cale primul modul gratuit, din cadrul proiectului ”SOFT Skills for Strong Women Working with Disabled”. Acest modul se focalizează pe Creativity & Problem Solving și are o durată de 4 ore.
mai mult
Asociația Necuvinte încearcă de 2 ani de zile să modifice Legea 286/2009 privind Codul Penal, cu sprijinul juridic al firmei de avocatură Țuca Zbârcea & Asociații și al mai multor senatori și deputați din mai multe formațiuni politice.
mai mult