20 de tineri din Bucuresti accepta provocarea de a fi lideri in comunitatea lor

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-5301252

ypc-2227446

indaco-7269910

nonformalii-3305085

Data: 17-01-2013

Echipa YouthBank Bucuresti revine cu forte proaspete intr-o noua editie in care 20 de tineri din Bucuresti accepta provocarea de a fi lideri in comunitatea lor si isi testeaza limitele in a produce o schimbare! Pentru luna ianuarie a anului 2013, echipa YouthBank Bucuresti pregateste patru evenimente in urma carora si-a propus sa stranga un fond destinat proiectelor liceenilor – o petrecere tematica, un meci de baschet, o licitatie de experiente si o seara de teatru.   Evenimentul asteptat cu multe emotii de toata echipa este meciul demonstrativ de baschet, unde 14 liceeni vor intra in arena alaturi de Victor Ciutacu si Mircea Badea!   ”Am acceptat invitatia copiilor fiindca suntem vii si, pe de alta parte, ne bucuram sa vedem copii vii. Copii care au preocupari interesante, copii entuziasti, copii informati si care n-au apucat inca sa fie tarati de cliseul potrivit caruia televiziunea tampeste. Cu ocazia asta, Mircea isi continua activitatile sportive curente, iar eu mai scot mahoarca din mine. Si amandoi ne aducem aminte cum era sa fii tanar si frumos si sa joci baschet. Acum am ramas doar frumosi.” (Victor Ciutacu)   Pe langa cei doi jurnalisti ce au hotarat sa se alature cauzei liceenilor, meciul de baschet beneficiaza si de sprijinul unei alte persoane publice, si anume Liana Stanciu, cunoscuta prezentatoare de radio si televiziune, care va fi comentatorul evenimentului.   Competitia nu se limiteaza doar la jocul sportiv – cele doua echipe alaturi de cei doi lideri sunt provocate sa motiveze publicul pentru a castiga si titlul de “Echipa care aduna cele mai multe donatii”. Urne speciale se vor afla la dispozitia participantilor pentru a inscrie o donatie pentru echipa preferata!   Cei 20 de liceeni ai echipei YouthBank Bucuresti ce au pus la cale evenimentul au intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile: “E incredibil ce se intampla, e un vis pe cale sa devina realitate. In ultimele saptamani echipa a muncit enorm pentru acest proiect, am fost pusi in fata unor provocari ce nu au facut decat sa ne motiveze si sa ne testeze in situatii limita. Imi amintesc prima discutie despre ideea unui meci de baschet cu strangere de fonduri si inca nu imi vine sa cred ca mai sunt cateva zile si se va intampla cu adevarat. Sper din toata inima ca evenimentul va fi un succes, ne-ar dovedi tuturor ca echipa YouthBank face imposibilul posibil.” (Diana Simion, echipa YouthBank Bucuresti)   Asadar sunteti asteptati pe 26 ianuarie, incepand de la ora 16.00 la Sala Polivalenta a Clubului Rapid din Calea Giulesti numarul 18, pentru a lua parte la un eveniment facut de tineri pentru tineri! Accesul in sala se va face incepand cu ora 15.30.

Biletele pot fi cumparate de la intrarea in sala in ziua meciului, incepand cu ora 15:00, din reteaua magazinelor Dream Sport sau pe www.eventim.ro.   

  Fondurile realizate in urma vanzarii de bilete si a donatiilor vor fi utilizate pentru sustinerea proiectelor de responsabilizare civica ale liceenilor din Bucuresti, prin programul YouthBank.

Urmatoarele etape ale Campionatului National Stafeta Muntilor Inca un dinozaur pitic a ajuns la Hateg si poate fi admirat in expozitia „Balauri, dragoni, dinozauri” Caravana Eco-Civica a sustinut activitati de promovare si diseminare a proiectului la Vaideeni Aproape 800 de copii din proiecte sociale si voluntari au participat sambata la cel mai mare eveniment de Scrabble din Romania Militia Spirituala organizeaza a doua editie a taberei de activism CRIM Castigatorii crosului “Fuga la stafeta” Bucuresti Primele trasee de cicloturism din regiunea viticola Dealu Mare au fost inaugurate la Urlati Castigatorii Crosului Universitar – „Fuga la Stafeta” Constanta Iasiul si-a desemnat castigatorii Crosului Universitar – „Fuga la stafeta” Primele trasee de cicloturism din regiunea Urlati – Dealu Mare vor fi inaugurate in 31 mai 2014

techsoupbaner-5573287

tedx_logo_place-caleavictorieied-p-421

banner-formare-culturala-250x250-px-1402263

potsieu2-7480409

csrrev250x250-2376058

banner_rsc-4549035

viata_stiriong_250x250_n-3794164

banner-seniorinet-6781443

inpractica_250x250-2548071