Acum I'Velo si in Bucuresti

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

bb_buton_stiriong_207x141-8838270

Data: 24-10-2016

Vocea biciclistilor bucuresteni este tot mai sonora, si se face auzita si de asociatia Green Revolution. Dintr-un murmur de trafic si claxoane apare proiectul pilot de bike-sharing cu 6 parcari, care ne face pe toti sa ne amintim de capitalele civilizate ale Europei.

Directorul de programe al ONG-ului, Corneliu Belciug, a explicat la RFI cum anume functioneaza sistemul de partajare a bicicletelor:

„Sunt mai multe statii, amplasate la Piata Victoriei, Piata Revolutiei, Piata Universitatii, Piata Romana si pe Barbu Vacarescu. Urmeaza sa mai punem inca o statie acum la Charles de Gaulle. Sunt sase statii, este un proiect pilot pe care-l facem. Noi le-am pozitionat in aceste intersectii mari din Bucuresti tocmai pentru ca acolo exista si mijloace de transport in comun. In general, utilizatorul de bicicleta este si utilizatorul de transport public. Este o alternativa pentru ceea ce reprezinta traficul in centrul orasului”.

Afla mai multe despre cum functioneaza sistemul de inchiriere pe site-ul RFI.ro

Social Gym se pregateste pentru 6 aprilie, ziua sportului pentru dezvoltare si pace Asociatia Casiopeea sustine creativitatea si premiaza cel mai bun scurtmetraj pe tema solidaritatii si a sanatatii prin sport Primavara se numara sportivii de la malul marii, haideti sa ne miscam in 2017 Cercetasii au deschis prima anticafenea din Cluj Vino sa te intreci la jocurile copilariei in competitia RUNFEST, Fuga pe ulita Copiii din satul Cisnadie au un loc nou de joaca, datorita fondurilor stranse la maratonul din Sibiu Antreprenori si persoane cu dizabilitati isi dau intalnire pentru a juca baschet in scaune rulante Redescopera magia parcului Gheraiesti in a III-a editie a Festivalului Educational Zilele Parcului Gheraiesti Campina Open MTB – Race for Autism ed. a V-a Sportiv Special Olympics isi depaseste recordul la Herbalife TriChallenge Brasov

v8-5657748