AdePlast sutine perfomanta in natatie si pentatlon modern

0

Fundatia AdePlast a semnat luna aceasta un acord de sponsorizare cu Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern prezidata de Camelia Potec. Producatorul roman de materiale de constructii, AdePlast este astfel al doilea mare nume din zona de business care se alatura eforturilor de revigorare a inotului romanesc, dupa Mercedes-Benz. Contractul semnat intre cele doua entitati este valabil un an si are premise de prelungire.

Cei doi sponsori s-au alaturat Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern, dupa ce Camelia Potec a devenit presedinte in toamna anului trecut. Sumele implicate in acest acord vor fi folosite de federatie pentru crearea unei baze sanatoase de sustinere a activitatilor de descoperire si formare a viitorilor campioni romani.

„Planul pe care l-am propus la venirea mea in fruntea federatiei are ca obiectiv formarea si sustinerea viitorilor campioni. Pentru a putea deveni realitate, avem mare nevoie de sustinerea companiilor private puternice. Mercedes-Benz si Adeplast, pana acum, au inteles apelul nostru si cu sustinerea lor suntem mai aproape de visul nostru. Evident ca fara o baza materiala si umana pe masura, nu putem spera la medalii olimpice. Pana atunci insa trebuie sa punem la dispozitia copiilor si juniorilor romani conditii similare sau cel putin asemanatoare cu cele aflate la dispozitia inotatorilor din tarile unde se face performanta ”, declara Camelia Potec, Presedintele Federatiei.

„In cei aproape 18 ani de la infiintare, AdePlast a sperat permanent ca va ajunge un concurent serios in industria in care se lupta. Astazi ocupa prima pozitie pe mai multe piete si asta doar prin munca sacrificii si investitii permanente. Acordul semnat acum cu Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern este un pas important pentru Fundatia Adeplast pentru ca aici am identificat dorinta si putinta de a realiza obiectivele propuse. Noi speram ca in viitorul apropiat sa avem campioni romani pe podiumurile din bazinele de inot in intreaga lume si vom sti ca este si meritul Adeplast”, declara Thomas Barbut, coordonator marketing si IT AdePlast.

„Inainte de a spera la medalii olimpice, mondiale sau europene trebuie sa ne aplecam la baza de selectie, la resursele materiale si la oamenii implicati in acest sport. Trebuie sa le oferim acestora conditii propice, asta inseamna, de exemplu, bazine omologate. Lurcam la toate acestea si asteptam alaturi de noi toti campionii din zona de business care vor sa sustina performanta romaneasca la nivel mondial ”, declara Camelia Potec.