Arca urbana, spatiu de evadare din cotidianul bucurestean

0

Arca Urbana, un nou proiect al asociatiei ViitorPlus, este un  spatiu de evadare din cotidianul bucurestean, un spatiu de petrecere a timpului liber intr-un mod creativ, relaxant, discutand cu oameni faini. De doua ori pe saptamana, la Arca Urbana, te asteapta  ateliere de creatie, seminarii si proiectii, discutii libere pe diferite teme actuale, persoane cu initiativa, tineri mestesugari.

ViitorPlus va asteapta la lansarea proiectului miercuri, 10 aprilie, incepand cu ora 18:00 pe str. Gradinarilor nr. 48 (zona metrou Mihai Bravu), pentru a descoperi spatiul creat din obiecte reciclate, pentru a afla evenimentele din luna aprilie si a oferi sugestii pentru luna mai.

Cei interesati de experienta Arca urbana sunt invitati sa ramana la primul eveniment : “Arta si spatiu public”, cu Dan Perjovschi, miercuri de la ora 19:00. Va fi un seminar dinamic, un dialog despre cum contribuie arta la activismul social, multe ilustratii, voie buna si idei out of the box.

Dan Perjovschi a avut expozitii personale la Muzeul Ludwig din Koln, Tate Modern Londra 2006, Moma New York 2007, Macro Roma 2011, s.a. A primit premiul George Maciunas in 2004 si premiul Pricess Margriet in 2012. Perjovschi ilustreaza din 1991 Revista 22 din Bucuresti.

ViitorPlus va propune sa va imbarcati in Arca pentru primul eveniment si, deoarece locurile sunt limitate, sa va inscrieti printr-un e-mail la [email protected] Pentru participarea la evenimentele Arca Urbana, ViitorPlus recomanda o donatie minima de 15 lei pentru a sustine defasurarea activitatilor (chirie, utilitati, materiale). Urmariti informatii despre eveniment aici.

Urmareste programul evenimentelor din Arca Urbana online pe: www.facebook.com/ArcaUrbanaBucuresti. Tot pe Facebook te poti inscrie sa primesti newsletter-ul cu programul evenimentelor.  

follow_stiriong-4601771