Asociatia Little People Inoata impotriva cancerului!

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-7045431

ies-9386832

connection-1032319

rsc_banner468-9569213

Data: 14-07-2011

Asociatia Little People Romania sprijina cauza copilor cu cancer la competitia Swimathon 2011, organizata in data de 16 iulie, la Complexul de Natatie al Universitatii Tehnice, Cluj-Napoca. 

Doi membri ai Clubului Temerarii, tineri care au invins in lupta cu cancerul si echipa de inotatori nevazatori Hope, castigatoare a nenumarate medalii la competitii internationale isi reunesc fortele la inot sambata, 16 iulie, ora 18:00, pentru a-si arata sprijinul si respectul fata de copiii si adolescentii din Romania care lupta impotriva cancerului.

Inotatorii echipei Asociatiei Little People vor fi sustinuti si incurajati de la marginea bazinului de catre membrii Clubului Temerarii din Cluj-Napoca si voluntarii Asociatiei Little People imbracati in tricouri galbene inscriptionate cu mesajul Poti Si Tu! 

Poti Si Tu!” este mesajul de incurajare pentru copiii care lupta impotriva cancerului in Romania. Punand la dispozitie zilnic programe de asistenta a pacientilor in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi, Asociatia Little People Romania are cea mai ampla raza de actiune in randul copiilor si adolescentilor din Romania bolnavi de cancer.

Informatii despre proiectele Asociatiei Little People Romania pot fi gasite pe www.thelittlepeople.ro.

BaschetTweetMeet pentru o cauza nobila Alearga la Maraton pentru Padurea Copiilor! Fundatia Romana a Inimii organizeaza crosul “Pedaleaza pentru inima ta!” Coca-Cola da startul celei de-a treia editii a campaniei “Bicicleta rosie”! Prezentare inedita de moda pe biciclete RITTO 2011 un pas inainte spre Olimpiada de la Londra din 2012 800 de participanti la crosul „Fii sanatos cu Aloe vera” Crosul „Fii sanatos cu Aloe vera” a ajuns la editia a VIII-a Sute de bucuresteni au participat la crosul pentru combaterea discriminarii StudentObike, editia 2011 – biciclete la dispozitia studentilor

banner_stiriong-2083952

eventubebig-5041300

logo_societal-1687673