Campina Open MTB – Race for Autism ed. a V-a

0

Fundatia Romanian Angel Appeal si Asociatia Glasul Autismului organizeaza sambata, 3 septembrie 2016 cea de-a cincea editie a competitiei de mountain biking Campina Open MTB – Race for autism. Fondurile stranse din taxele de participare vor fi utilizate pentru proiete dedicate copiilor cu autism.

Competitia are anul acesta un nou traseu pentru adulti si juniori. Un parcurs de 21,5 km (tura scurta) si 43 km (tura dubla), la fel de frumos si de spectaculos ca cele de la editiile anterioare. Pana in prezent s-au inscris 270 de participanti ce vor lua startul de pe platoul Muscelului din Campina. Fondul de premiere se ridica si in acest an la peste 25.000 ron, premii in bani si produse/vouchere valorice. Inscrierile vor ramane deschise online, pe pagina http://2016.campina-mtb.ro/inscrieri/, pana pe data de 1 septembrie, fiind asteptati la linia de start peste 650 de ciclisti profesionisti sau amatori precum si copii cu varsta peste 6 ani. Cu fondurile stranse la editia din 2015 s-au realizat urmatoarele: – curs de comunicare prin pictograme pentru parinti si profesionisti din centrul de zi Sfanta Filofteia – tabara de 4 zile pentru 10 familii (copiii din centru si parintii acestora) care a inclus drumetii, piscina, echitatie si vizita la gradina zoologica – campanie de sustinere a cauzei autismului organizata sub forma unui concurs de desene in trei scoli din Campina in cadrul caruia au fost implicati 157 de copii si 14 cadre didactice. Desenele au fost expuse la Primarie in luna aprilie timp de 2 saptamani, iar cele mai bune au fost premiate. Evenimentul din acest an nu ar fi fost posibil fara sustinerea companiilor si sprijinul Primariei si al Consiliului Local al Municipiului Campina, Primariei Cornu, Regiei Nationale a Padurilor – Romsilva precum si al Politiei Rutiere, Locale si al Jandarmeriei.

Sponsorii principali sunt si in acest an OMV Petrom si Lemet.


Sustinatori
ai competitiei din acest an sunt: Isostar, Bergenbier, Aqua Carpatica, Algida, Sport Guru, Rexona, Edenland, BikeXpert, Shimano, Ideal, AMBIKE – Ambulanta de biciclete, Soceram, Mystery Rooms Escape Bucuresti, Regina Maria – Reteaua Privata de Sanatate, Diverta, Fablab, Filsam, Hotel Seva, Floricon, Camelbak, BGS, Hervis si Cora.

Parteneri media sunt in 2016 Freerider.ro, Zelist Monitor, Bike fm, Oglinda, PHalert, Cesavezi.ro, Campin online TV.

Alaturi de noi vor fi si peste 100 de voluntari printre care voluntarii Pro Campina, Biciclisti anonimi, Radioclubul Municipal Campina, angajati OMV Petrom si oameni inimosi care ne ajuta in acest an sa punem in miscare evenimentul!

Nu ratati inscrierea la una dintre cele mai frumoase competitii ale sfarsitului de vara!