Castigatorii crosului “Fuga la stafeta” Bucuresti

0

Sambata, 14 iunie,  pe National Arena, intrarea str. Maior Coravu din capitala, iubitorii de miscare, indiferent de varsta, s-au adunat la startul crosului bucurestean „Fuga la stafeta”, organizat de Student Sport, powered by Intersport, cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti.

Copiii, tinerii si adultii au alergat o distanta de aproximativ 2,5 kilometri alaturi de echipa Student Sport, iar primii trei finalisti din fiecare categorie de varsta, au fost recompensati cu diplome, cupe, medalii si alte premii oferite de catre Agentia Nationala Antidoping,  Intersport si Cris Tim.

La categoria 0-15 ani, locul I a fost ocupat de micuta Daria Anton la fete si Valentin Chitic la baieti. Urmatorii sositi au fost Roxana Haralamb, Danut Penciu si Alina Bumbacaru si Marian Cioflan.

Categoria 15-30 ani a fost reprezentata pe podium de Daniela Cojocaru si Alexandru Corneschi, locul I, Ioana Rosculet si Adrian Carnaru, locul II si Irina Froicu si Manuel Da Silva, locul III, Manuel fiind si campion universitar la campionatul universitar de minifotbal, organizat de Student Sport, anul acesta.

Veteranii castigatori la categoria +30 ani, au fost Ionela Muscalu si Eugen Zecheru, locul I, Daniela David si Robert Ghitea, locul II si Mirela Mihai si Serban Haralamb, locul III.

„Am mai participat si la alte crosuri, la semi maraton, la campionatele municipale de veterani la 400 m si la 5000 m, ma antrenez saptamanal cu cei de la Nike Running Club, iar crosul acesta a fost un lucru bun, premiile mi s-au parut destul de atractive, iar pe viitor as dori sa mai particip, chiar si ca voluntar” , ne-a declarat Robert Ghitea, imediat dupa premiere.

La final, au mai fost acordate doua premii speciale lui Ionut Filisan Stancu, atletul in scaun rulant, care ne-a demonstrat ca toate dificultatile pot fi depasite prin sport si lui Serban Ciurea, „cel mai rapid bunic”.

Anul acesta, Student Sport a mai organizat crosuri universitare in patru orase din tara: Cluj Napoca, Iasi, Constanta si Craiova, avand-o ca ambasadoare sportiva pe scrimera Ana Maria Branza, recent medaliata cu aur la campionatele europene de spada.