Copiii din satul Cisnadie au un loc nou de joaca, datorita fondurilor stranse la maratonul din Sibiu

0

Organizatia SOS Satele Copiilor Romania anunta ca de joi in satul Cisnadie a fost inaugurat un nou loc de joaca pentru copiii din asociatie si pentru cei din comunitatea apropiata. Evenimentul a fost posibil datorita implicarii si sustinerii tuturor celor care au alergat in primavara acestui an la strangerea de fonduri organizata in jurul competitiei SemiMaraton Sibiu 2016.
In mai 2016, SOS s-a inscris la maraton cu proiectul SOS Locul de joaca!, o modalitate prin care ne-am propus sa rezolvam o nevoie prioritara a satului din Cisnadie: reamenajarea locului de joaca, aflat intr-o stare avansata de degradare.

Daca in luna mai a acestui an, locul de joaca era doar un vis pentru cei 67 copii din programul SOS Cisnadie, astazi acest vis a devenit realitate, iar cei mici s-au bucurat, pentru prima data, de leaganele noi si s-au distrat intr-un spatiu modern si sigur.

Le multumim inca o data tuturor celor care au alergat la maraton, celor care au donat pentru locul de joaca si celor care ne sunt prieteni si de-ale caror incurajari si suport avem nevoie in permanenta. Locul de joaca arata impecabil, avem pana si o tiroliana!”, a declarat cu entuziasm Florin Hariga, Director Program SOS Satul Copiilor Cisnadie

La micul nostru eveniment de astazi, care s-a desfasurat chiar in spatiul noului loc de joaca din satul SOS din Cisnadie, au participat toti copiii, personalul SOS, dar si o mare parte din sustinatorii si sponsorii proiectului: companiile Somarest Cisnadie, Hilton Sibiu, Takata, Marquardt, Continental, Allianz- Tiriac Asigurari, voluntarul Alin Seceta, precum si cei mai infocati alergatori pentru cauza SOS. De asemenea, au fost prezenti si organizatorii evenimentului SemiMaraton Sibiu 2016, prietenii nostri de la Fundatia Comunitara Sibiu.

Va reamintim ca suma totala pe care am strans-o in urma evenimentului SemiMaraton Sibiu 2016 si pe care am folosit-o pentru reabilitarea si innoirea locului de joaca este de 18,255 lei.