Echipa HOSPICE a strans 25.000 de euro la Semi-Maratonul Petrom

0

In acest sfarsit de saptamana a avut loc in Piata Constitutiei Semi-Maratonul Petrom 2014. HOSPICE Casa Sperantei, fundatie beneficiara a evenimentului, a avut una dintre cele mai mari echipe de la SemiMaratonul Petrom, 250 de alergatori care au imbracat tricoul Echipei HOSPICE si au strans fonduri in mod individual pentru cauza HOSPICE.

Cei 250 de alergatori au reusit sa stranga peste 25,000 de euro pentru ingrijire paliativa gratuita a copiilor si adultilor cu boli incurabile, pacienti HOSPICE. Suma va fi folosita pentru a oferi 454 de vizite medicale gratuite la domiciliul pacientilor aflati in ingrijirea fundatiei si 192 de zile de internare in unitatea cu paturi pentru 14 pacienti .

Si in acest an Echipa HOSPICE a fost sustinuta financiar de companiile: Kaufland Romania, Hervis Romania, Bucuresti Mall – Anchor Grup, Coca-Cola HBC, IKEA Trading, Schneider Electric, BCR, Porsche Leasing, World Bank, G2Travel, Fundatia Vodafone Romania, ActiveLife si FizioLife.

Puteti sustine Fundatia HOSPICE Casa Sperantei si serviciile de ingrijire paliativa oferite gratuit trimitand un SMS in valoare de 2 euro la 8843. Numarul de SMS este oferit gratuit de Orange, Cosmote si Vodafone. Nu se percepe TVA.