Fundatia Chance for Life la WinterTRi Challenge

0

Sambata, 22 februarie, va avea loc la Izvorani  primul triatlon din acest an: WinterTri Challenge.

Ceea ce face acest triatlon atat de special este faptul ca sustine cauze sociale. Sportivii sunt incuranjati sa devina fundraiseri pentru o cauza sociala ale evenimentului. Una dintre acestea este Fundatia Chance for Life.

Strangerea de fonduri se realizeaza intr-un mod inovativ, rapid si sigur pe platforma Galantom. Fiecare sportiv isi seteaza o suma pe care vrea sa o stranga pentru cauza in care cred. Apoi, oricine poate dona pentru a ii sprijini, investind astfel in educatia unor copiii cu potential intelectual ridicat, din familii defavorizate, beneficiari ai fundatiei Chance for Life.

Evenimentul sportiv incepe cu proba de alergare, se continua cu cea de bicicleta, iar finishul este in bazinul olimpic acoperit (dupa parcurgerea celor 500 m de inot). Traseul de alergare este 100% off-road, pe poteci, drum forestier si drum pietruit, iar cel de bicicleta este pe asfalt.

La start sunt asteptati peste 500 de participanti, de la copii pana la varstnici, iar peste jumatate dintre cei inscrisi se afla la primul lor triatlon. La final, toti participantii vor fi rasplatiti cu medalii, iar cei mai rapizi vor fi recompensati cu premii, cupe si diplome.

Pentru cei care au participat la primele doua editii, cea din acest an ofera un bun prilej de a redescoperi bucuria participarii la un triatlon de iarna si de a-si depasi inca o data propriile limite. Pentru cei care vor face primul lor triatlon, principala miza pe care trebuie sa si-o stabileasca este aceea de a se simti bine si de a savura fiecare minut al cursei (prin baza, padure si bazin).

Mai multe despre Fundatia Chance for Life, dar si despre eveniment, puteti gasi aici.