Fundatia Ciprian Marica isi anunta ambasadorii: Monica Petrica, Tiberiu Soare si Florin Colceag

0

Fundatia Ciprian Marica, lansata de fotbalistul Ciprian Marica pentru a sustine si promova performanta in educatie si sport, si-a desemnat ambasadorii: Monica Petrica, prim-balerina Operei Nationale Bucuresti, Tiberiu Soare, dirijor al Orchestrei Nationale Radio si coordonator al Studioului Experimental de Opera si Balet „Ludovic Spiess” si profesorul Florin Colceag, supranumit „antrenorul de genii”, doctor in economie si specialist in modelare matematica.

Cei trei ambasadori, din domenii diferite, de la arta si muzica, la stiinte exacte, impreuna cu Ciprian Marica, ambasadorul fundatiei in domeniul sportiv, contribuie la selectarea bursierilor si dezvoltarea de proiecte, actionand in acelasi timp ca mentori pentru copiii selectati.

Ambasadorii Fundatiei Ciprian Marica, alaturi de fondator, si cinci bursieri au fost protagonistii unui clip de prezentare al fundatiei, menit sa incurajeze sustinerea performantei. Filmul poate fi vizionat pe YouTube, aici si aici (varianta cu subtitrare in limba engleza).

„Am invitat profesionisti din domenii diferite de activitate pentru a ma sustine in alegerea si apoi mentoratul copiilor care ating performanta in dans, matematica, fizica, astronomie, muzica si sport. Le port un imens respect fiecaruia dintre ambasadori si ma simt privilegiat de acceptul lor de a face parte din echipa fundatiei”, a declarat Ciprian Marica, fondatorul Fundatiei Ciprian Marica. „Fiecare dintre membrii echipei si-a adus o contributie substantiala in trasarea strategiei si implementarea proiectelor noastre”, a mentionat Marica.

Ambasadorii Fundatiei Ciprian Marica isi iubesc tara mai presus de toate si considera ca viitorul acesteia sta in mainile tinerilor capabili, care doresc sa atinga performanta si sa aduca prestigiu Romaniei. Tinerii supradotati din toate domeniile, care obtin diplome pentru munca asidua la competitii nationale si internationale sunt astfel incurajati sa revina in tara si sa isi construiasca o cariera de succes.

„Monica Petrica, Tiberiu Soare si Florin Colceag se implica in permanenta in procesul de schimbare a mentalitatilor din sistemul educational romanesc si reusesc sa valorifice potentialul si abilitatile copiilor, in timp ce ii ajuta sa isi dezvolte talentele native”, explica Artemis Boldea, director general al Fundatiei Ciprian Marica.

In ultimele 12 luni, Fundatia Ciprian Marica a avut o activitate intensa, concentrata pe sustinerea bursierilor, proiectul Personal Brand Marathon, finantat de Uniunea Europeana si lansarea primei platforme de branding personal din Romania. Platforma Personal Brand Marathon este open source, aflandu-se intr-o continua dezvoltare si perfectionare si pune la dispozitia organizatilor non-profit, freelancerilor, antreprenorilor, precum si a studentilor, cursuri si materiale despre formarea si dezvoltarea unui brand personal puternic, pentru a putea atrage atentia angajatorilor sau a viitorilor clienti si parteneri de afaceri.

Despre Fundatia Ciprian Marica

Fundatia Ciprian Marica este o organizatie non-profit infiintata pe 23 noiembrie 2012. Misiunea Fundatiei Ciprian Marica consta in descoperirea, indrumarea, formarea si promovarea tinerilor cu talent si aptitudini in domeniile artistic, sportiv, educational, prin organizarea de actiuni si manifestari sportive, culturale si educationale. Fundatia actioneaza pe trei planuri: programe pentru bursieri, programe comunitare si construirea pas cu pas a unei scoli vocationale, acesta fiind obiectivul pe termen mediu.