Mircea Badea si Victor Ciutacu au facut spectacol la “Confruntarea Greilor”

0

Confruntarea Greilor a adus sambata in Sala Rapid multa buna dispozitie, multe personalitati, multa dorinta de a sprijini initiativele tinerilor.

Confruntarea Greilor a insemnat un meci demonstrativ de baschet intre doua echipe de liceeni, formate in jurul lui Mircea Badea si Victor Ciutacu. Alaturi de cei doi, au intrat in teren personalitati ale vietii publice si sportive romanesti: Octavian Bellu, Carmen Tocala, Horea Paun, Ionut Dragusin, Victor Ponta. Iar din tribune au fost sustinuti de Elisabeta Lipa, Silvia Stroescu, Monica Rosu, Marian Dragulescu, Camelia Potec, Otilia Badescu, Sorin Matei, Monica Iagar, Gabriela Szabo, Zsolt Gyöngyösi, Camelia Potec, Nicu Banicioiu, Vali Caciureac si multi altii.

Peste 900 de persoane au fost prezente in Sala Rapid, creand o atmosfera excelenta, gazda evenimentului fiind Razvan Popescu (Radio ZU).

Pe parcursul celor 4 sferturi de joc, cele doua echipe s-au luptat pentru titlul de “Cea mai GREA ECHIPA”, in timp ce in tribune publicul isi juca rolul pentru a desemna “Cea mai SUSTINUTA ECHIPA”, putand face donatii pentru echipa favorita in urnele care circulau prin sala.

Scorul pe teren a fost de 61 – 60 pentru echipa lui Victor Ciutacu, in schimb ce la urne scorul a fost de 2.285 lei la 2.390 lei in favoarea echipei lui Mircea Badea. Ambele echipe au primit o cupa pentru Cea mai GREA ECHIPA, iar echipa lui Mircea Badea a primit cupa pentru Cea mai SUSTINUTA ECHIPA.

Federatia Romana de Baschet (FRB), prin Carmen Tocala, a primit Cupa YouthBank, pentru sprijinul acordat in cadrul evenimentului. FRB a oferit echipamentele de joc, peste 50 de mingi de baschet, daruite publicului, si a fost alaturi de echipa YB in organizarea evenimentului.

In timpul evenimentului, spectatorii au putut sa se inscrie la o tombola cu premii oferite de catre Dream Sport (mingea de baschet cu care s-a jucat partida Confruntarea Greilor si doua vouchere in valoare de cate 100 lei, valabile in reteaua de magazine Dream Sport).

In urma acestui meci demonstrativ s-au strans 18.875 lei (din urne de donatii, bilete vandute si sponsorizari), iar pentru sustinerea programului YouthBank si a proiectelor initiate si implementate de catre liceenii bucuresteni vor fi redirectionati 15.510 lei, diferenta fiind contravaloarea cheltuielilor de organizare a evenimentului.

Mai multe despre programul si activitatile echipei YouthBank gasiti pe site-ul www.youthbank.ro.