Social Gym se pregateste pentru 6 aprilie, ziua sportului pentru dezvoltare si pace

0

Începând cu anul 2014, pe 6 aprilie România sărbătorește Ziua Internațională a Sportului pentru Dezvoltare și Pace ce recunoaște sportul ca limbaj universală și instrument ce poate contribui la schimbarea socială și dezvoltarea umană.

Și anul acesta, Social Gym continuă să sărbătorească sportul ca exprimare universală în promovarea incluziunii sociale, sănătății, educației și dezvoltării tinerilor printr-un eveniment dedicat cu 7 clase speciale de grup atât pentru adulți, cât și pentru copii. Este vorba despre Streetdance pentru copii, Aerobic Family, Pilates, Abs & Thighs, Metabolic, Aerodance și Spinning.

Social Gym este primul club non-profit de fitness și aerobic din România înființat de Centrul de Resurse pentru Cetățenie Activă. Încă de la deschidere, Social Gym și-a asumat responsabilitatea să promoveze un stil de viață activ și echilibrat, să încurajeze comportamentul responsabil al membrilor săi și să dezvolte o comunitate care alege să practice sportul într-un spațiu responsabil și sustenabil.

Dincolo de beneficiile asupra sănătății, sportul este recunoscut și pentru impactul social pe care îl are asupra comunității, reușind să doboare orice barieră legată de cultură, limbă, statut social sau gen. Indiferent că vorbim despre antrenamentele individuale sau clasele de grup, rezultatele în sport se ating și prin sprijinul celorlalți (instructori sau colegi), care nu-ți permit să renunți atunci când lucrurile par să devină mai grele. Tocmai comunitatea și socializarea stau la baza întregului concept al clubului Social Gym.

Pe 6 aprilie, alege să te exprimi universal prin sport, alătură-te comunității Social Gym și participă la una sau mai multe din clasele din program. Participarea este GRATUITĂ pentru membrii comunității Social Gym și pentru prietenii acestora, dar și pentru studenți.

Mai multe informații despre Ziua Internațională a Sportului pentru Dezvoltare și Pace la Social Gym puteți afla accesând site-ul www.socialgym.ro.