SOS Masina cu Jucarii invata copiii sa devina oameni mari prin povesti si joc

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-4693016

eventubebig-6255062

Data: 17-09-2010

SOS Satele Copiilor Romania aniverseaza vineri, 17 septembrie 2010 8 ani de existenta a proiectului SOS Masina cu Jucarii, proiect finantat de Fundatia Vodafone Romania. Festivitatea va avea loc in Parcul Drumul Taberei, sector 6 Bucuresti, incepand cu ora 15:00.

Programele de educatie prin joc organizate de SOS Masina cu Jucarii in toata tara, permit anual ca peste 10.000 de copii sa deprinda concepte si practici utile pentru viata. Concepte serioase, precum alimentatia sanatoasa, reguli rutiere sau drepturile copilului sunt transmise copiilor prin metoda ludica, antrenand copiii in jocuri de grup si activitati interactive. Proiectul SOS Masina cu Jucarii ofera copiilor din toata tara sansa de a-si face noi prieteni, de a invata noi deprinderi, de a-si dezvolta imaginatia si creativitatea si de a se exprima liber.

Copiii cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani sunt asteptati maine in Parcul Drumul Taberei din capitala, alaturi de echipa de pedagogi a SOS Masina cu Jucarii, pentru a participa intr-o atmosfera de sarbatoare la patru ore de distractie maxima. Pedagogii SOS au pregatit copiilor stafete, ateliere creative, jocuri ecologice, chiar si un colt dedicat bebelusilor.

Alearga la Maraton pentru Padurea Copiilor! Asociatia Little People Inoata impotriva cancerului! Fundatia Romana a Inimii organizeaza crosul “Pedaleaza pentru inima ta!” Coca-Cola da startul celei de-a treia editii a campaniei “Bicicleta rosie”! Prezentare inedita de moda pe biciclete RITTO 2011 un pas inainte spre Olimpiada de la Londra din 2012 800 de participanti la crosul „Fii sanatos cu Aloe vera” Crosul „Fii sanatos cu Aloe vera” a ajuns la editia a VIII-a Sute de bucuresteni au participat la crosul pentru combaterea discriminarii StudentObike, editia 2011 – biciclete la dispozitia studentilor

ONGFest – Targul Economiei Sociale 2011

logo_societal-7565478