Vino sa te intreci la jocurile copilariei in competitia RUNFEST, Fuga pe ulita

0

Te asteapta o cursa de alergare cu surprize si o atmosfera vesela, impletita cu traditii si gusturi romanesti

Fie ca alergi de placere sau urmaresti sa performezi cu fiecare cursa, nu trebuie sa ratezi aceasta invitatie la concursul Fuga pe ulita, din seria RUNFEST, care va avea loc pe 19 noiembrie, in parcul Herastrau din Capitala.

Echipa MPG, pusa pe joaca si pe sotii, ti-a pregatit un eveniment cu totul special, cu o tematica inedita in zona competitiilor dedicate amatorilor de miscare. Esti invitat la o fuga pe ulita, in care esti provocat sa iti aduci aminte de vremurile copilariei, sa alergi liber si fara griji, sa razi si sa te distrezi, intr-o atmosfera deosebita, alaturi de cei dragi. Cu alte cuvinte ti s-a pus la cale o aventura vesela si creativa, la finalul sezonului de alergare RUNFEST 2016!

Ne adunam pe 19 noiembrie 2016 la ora 09:00, in parcul Herastrau, la peluza de la Roaba de Cultura, in apropiere de Restaurantul Pescarus, unde te asteptam cu voie buna, ritmuri muzicale alese si traineri gata sa te incalzeasca pentru cursa. Daca nu ti-ai luat pachetul de start in zilele dinaintea evenimentului, ai ocazia sa il ridici acum de la cortul MPG, din zona de Start/Finish si sa te pregatesti de aventura si distractie.

Startul in competitia RUNFEST – Fuga pe ulita se va da la ora 11:00, in mai multe valuri, la distanta de cateva minute. Fiecare concurent va avea de alergat pe un traseu de 5 kilometri, in decorul frumos pictat in culorile calde ale toamnei, pe parcursul caruia va regasi cateva surprize pregatite de echipa MPG. Pe traseu, urechile iti vor fi gadilate si de cateva piese muzicale interpretate de diferiti artisti, menite sa stimuleze ritmul participantilor.

Dupa prima portiune de alergare iti testam agilitatea la unul dintre cele mai amuzante si mai cunoscute jocuri din copilarie: La Sotron! In alergare usoara trebuie sa treci de trei zone in care e desenat sotronul si trebuie sa topai intr-un picior prin fiecare patrat. Fiecare pas va fi marcat si vei primi indicatii la fata locului de la voluntari. Asa ca, nu trebuie sa iti faci griji daca nu ai mai avut ocazia sa participi la astfel de jocuri. Continui alergarea usor prin Insula Trandafirilor si pe langa lacul Herastrau si te pregatesti de Sariturile sprintene peste mai multe randuri din baloti de paie. Cu siguranta, ai sarit macar o data parleazul cand erai mic sau ai trecut peste diferite obstacole uitate prin curtea bunicilor sau in drum, fie ca ai crescut la tara, fie in oras. In plus, mai multi copii din programul umanitar SPRINTEN se vor bucura de fiecare pas al tau pentru ca, prin experienta ta, contribui in mod direct si la sustinerea terapiilor de care au nevoie pentru a se putea misca intr-o zi la fel ca tine. Daca ai saltat bine pasul mai ai putin de alergat pana la Finish. Si daca te intrebi ce e cu randul acela de uriasi care te impiedica sa treci de linia de Finish, ei bine… mai ai o provocare peste care trebuie sa treci: Tara, tara vrem ostasi! Dupa ce ai reusit sa rupi randurile uriasilor e momentul sa primesti medalia de Finisher si sa intri in atmosfera relaxanta, sustinuta de ritmuri muzicale in ton cu tematica evenimentului si de show-ul oferit de echipa dinamica a Balasa Percussion Group.

In zona de Start/Finish vei putea accesa toate facilitatile pregatite de echipa MPG: apa, ceai, bautura energizanta si fructe la punctul de hidratare si alimentare, fasole cu ciolan sau paste Barilla in zona de catering, dar si vin fiert pentru adulti, precum si alte servcii oferite de partenerii si sponsorii evenimentului.

Toate amintirile acestei curse vor fi imortalizate de fotografi pe traseu, iar alaturi de prieteni poti sa dai o fuga si la Photo Corner-ul amenajat in zona de Start/Finish pentru a avea cat mai multe amintiri de inramat.

Inscrierile sunt deschise online pe pagina evenimentului de pe platforma RUNFEST – www.runfest.ro si se fac pana pe 16 noiembrie a.c., inclusiv. Daca te grabesti si te inscrii pana duminica, 13 noiembrie, vei beneficia de un pret redus.

Pe langa produsele utile in cursa, precum numarul de concurs, in pachetul de participare la competitie vei gasi si un tricou tehnic de alergare ce poarta imprimata emblema RUNFEST- Fuga pe ulita, cu un design original, fiind util in orice activitate sportiva. Mai multe detalii despre concurs, beneficii si servicii gasesti in pagina dedicata evenimentului.

Adună gasca, cu mic, cu mare si… hai la fuga!