StiriONG – 10 copii talentati vor participa la BCR Sperante 2010

0

articol din “ACTUALITATEA”

10-copii-talentati-vor-participa-la-bcr-3532t-5647543

Banca Comerciala Romana pastreaza traditia si organizeaza in data de 15 noiembrie 2010, ora 19:00, la Sala Radio din Bucuresti, a doua editie a proiectului socio-educational BCR Sperante, in parteneriat cu Salvati Copiii Romania, Romani CRISS, Radio Romania si TVR. BCR Sperante este un eveniment caritabil unde ii veti asculta pe cei 10 copii alesi in editia de anul acesta, alaturi de muzicieni consacrati, care le sustin cauza. Ii veti cunoaste si pe copiii din editia 2009 a proiectului, care, cu sprijinul BCR, au obtinut rezultate notabile si se bucura acum de o educatie muzicala de calitate.

In cadrul primei editii, 15 copii au fost selectati in program. In prezent, pe baza unor planuri de interventie, fiecare dintre ei primeste sprijin financiar pentru a-si dezvolta talentul muzical.

De asemenea, in cadrul Galei va fi lansat albumul muzical BCR Sperante 2010, o compilatie de piese inregistrate de copii. Evenimentul este unul caritabil, iar banii stransi din donatii si din vanzarea albumului BCR Sperante 2010 vor contribui la oferirea unei educatii muzicale pe masura talentului acestor copii.

Membrii juriului