StiriONG – 16 octombrie – Data limita in care studentii se pot inscrie pentru experienta AIESEC

0
16-octombrie-data-limita-in-care-stude-3433t-6279874

In fiecare an AIESEC ofera tinerilor peste 10000 de internshipuri internationale care le da posibilitatea studentilor de a locui si munci intr-o alta tara, facilitandu-le in acelasi timp experienta diversitatii culturale si sansa de dezvoltare profesionala.

Anul acesta AIESEC Bucuresti ii incurajaza pe studenti sa participe la un internship de dezvoltare prin intermediul caruia acestia vor colabora cu ONG- uri, fundatii si institute culturale sau pot participa la proiecte sociale care au teme precum: drepturile copilului, probleme de mediu sau de educatie aparute in unele tari.

Comunitatea are nevoie de lideri responsabili din punct de vedere social si cultural, astfel AIESEC Bucuresti le ofera membrilor pozitii de leadership inainte sau dupa un stagiu de practica international. AIESEC Bucuresti este locul unde tinerii isi pot dezvolta abilitatile de conducere a unei echipe, de a gestiona proiecte mari si de a conduce o organizatie la nivel local, national sau international.

AIESEC ii sprijina pe tinerii care au inteles ca singurul mod in care isi pot prezice viitorul este acela de a incepe sa faca primii pasi in dezvoltarea unor competente necesare construirii unei cariere.

II invitam pe toti studentii bucuresteni, indiferent de facultate, sa ni se alatura azi la AIESEC Student Cafe, in zona Romana, la Cafe Boheme, la ora 4.30 PM, pentru a-i cunoaste pe membrii organzatiei, pe alumni, pe tinerii care au fost intr-un internship international si pe presedintele AIESEC Viena.

Studentii care vor sa se inscrie pentru experienta AIESEC trebuie sa completeze formularul de aplicare de pe www.aiesecbucharest.ro. Termenul limita pentru completarea acestuia este 16 octombrie, urmand ca acestia sa participe la interviul de grup intre 17-19 octombrie 2010.