StiriONG – 17 iunie – termen limita pentru aplicatiile la Go4Media

0

articol din “ACTUALITATEA”

Liga Studentilor Romani din Strainatate incurajeaza studentii si absolventii romani de pretutindeni sa isi construiasca o cariera de succes in tara. Pe 21 iunie, la Bucharest Hubb, va avea loc evenimentul Go4Media, cu scopul de a evidentia perspectivele de cariera existente in Romania in domeniul media sau comunicare.

In cadrul evenimentului 30 de participanti vor avea ocazia sa interactioneze in mod direct cu reprezentanti ai companiilor de top din domeniu, sa rezolve alaturi de profesionisti un studiu de caz si respectiv sa castige stagii de practica pe durata verii la una dintre companiile prezente in program.

Participarea la eveniment este gratuita iar procesul de selectie este unul competitiv, aplicatiile fiind analizate de un juriu format din profesionisti in domeniul comunicarii.

Aplicatiile pot fi trimise pana vineri, 17 iunie la adresa de email [email protected]  Afla mai multe pe site-ul evenimentului http://go4media.lsrs.ro.

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) este prima si singura organizatie care asigura un cadru de organizare reprezentativ al studentilor si absolventilor romani din strainatate, promovand o puternica solidaritate intre membrii sai, ca reprezentanti de valoare ai Romaniei, precum si o atitudine pozitiva fata de perspectivele intoarcerii lor in tara dupa terminarea studiilor. Scopul principal al LSRS este de a apara si promova drepturile si interesele academice, profesionale, sociale si culturale ale membrilor sai, precum si de a facilita contributia lor la dezvoltarea Romaniei.