StiriONG – 25 000 de romani au salvat copilaria in Vinerea Mare

0

Primul radio-maraton din Romania a strans in jurul lui un numar record de prieteni ai copilariei. Peste 25 000 de oameni si-au dat mana in Vinerea Mare pentru a face impreuna o minune. Ei au pus un zambet pe fetele micutilor pentru care o copilarie fericita era pana acum numai o poveste.

Eforturile maratonistilor de la SOS Satele Copiilor si Europa FM au fost rasplatite cu o suma ametitoare, de 50 000 de euro, bani ce vor fi investiti in proiecte sociale dedicate copiilor.

“Romanii pot fi uniti atunci cand vor. Asta am aratat in cadrul primului maraton radio umanitar realizat de Europa FM impreuna cu SOS Satele Copiilor. Fiecare a contribuit cu putin, cu 2 euro, dar impreuna am construit foarte mult. Le multumim ascultatorilor Europa FM pentru ca au fost uniti pentru o cauza atat de frumoasa”, declara Ana Treaba, PR Executive Europa FM si co-producator al maratonului “SOS!Copilaria”.

In aceasta campanie s-au implicat Dana Nalbaru, Cristian Chivu, Gica Popescu (Ambasadori SOS Satele Copiilor), Ilie Nastase,Mihaela Radulescu, Angela Gheorghiu, Flavius Buzila, Mita de la Bere Gratis, Gica Hagi, Bogdan Lobont, Ciprian Marica, Razvan Lucescu, Dan Petrescu, Emeric Ienei, Victor Hanescu, Sorana Carstea, Leonard Doroftei.

Numarul de SMS* 877 este incă valabil pentru cei care vor sa contribuie la aceasta cauza sociala, campania SOS!Copilăria derulându-se pana pe 30 aprilie. Puteti descarca bannerele de sustinere si sa aflati informatii suplimentare de pe site-ul dedicat – www.sos.europafm.ro.