StiriONG – A doua editie a concursului national pe teme eco-civice Scoala lui Andrei

0

Concursul national pe teme eco-civice “Scoala lui Andrei” continua si in anul 2010 cu a doua editie pentru formarea unei generatii responsabile. Competitia se adreseaza profesorilor si elevilor din clasele I-VIII si isi propune educarea copiilor in spiritul respectului fata de mediu.

In perioada 12 – 25 aprilie, elevii si profesorii din toate cele 11.500 de scoli generale din Romania se pot inscrie in competitie pe www.taraluiandrei.ro, sectiunea “Scoala”. In urma votului public, primele 20 de echipe pot castiga un loc in Tabara din Tara lui Andrei organizata in aceasta vara la Cheia, judetul Prahova. Toti profesorii coordonatori ai echipelor castigatoare vor fi recompensati cu un laptop.

Un juriu format din 8 lideri de opinie printre care Daciana Sarbu, Aurora Liiceanu, Cristian Tabara si altii va alege din cele 20 de scoli desemnate castigatoare de catre public, 3 scoli care vor primi, pe langa participarea in tabara si finantari in valoare de 10.000, 8.000 si respectiv, 6.000 euro.

Participantii la concursul “Scoala lui Andrei” vor deveni “cetateni in misiune” pentru comunitatea lor si vor identifica o situatie cu impact negativ pentru care vor propune un plan de rezolvare in echipa.

Mai multe detalii puteti afla pe site-ul www.taraluiandrei.ro.

Sursa : greenreport.ro