StiriONG – AIESEC Constanta l-a dus pe Mos Craciun in comuna Adamclisi!

0

Cu ocazia Sarbatorilor de iarna, organizatia AIESEC Constanta organizeaza proiectul “Zambet de copil” aducand-ul pe Mos Craciun copiilor din trei sate ale comunei Adamclisi: Abrud, Urluia si Zorile.

Campania de strangere de fonduri pentru acest proiect a inceput pe data de 8 decembrie iar Mos Craciun a impartit daruri in cele trei sate pana pe 21 decembrie. S-au primit donatii precum jucarii, rechizite, haine, dulciuri dar si bani.

Echipa “Zambet de copil” a incercat sa mobilizeze studentii, companiile, dar si alte persoane care i-ar putea ajuta, promovarea proiectului facandu-se atat in sediile universitatilor, prin afise , on-line pe site-ul AIESEC, cat si in afara universitatii, in licee, scoli generale, librarii sau centre comerciale.

Copiii din cele 3 sate au fost adunati in satul Zorile, intr-un camin cultural, unde a avut loc evenimentul. In cadrul acestui proiect, copii de gradinita, cat si de scoala primara au avut parte de numeroase surprize : colinde, teatru, ghicitori, clovni, jocuri, concursuri, Mos Craciun si o mica petrecere. Spiridusii si Mos Craciun s-au deplasat cu un autobuz oferit de RATC.