StiriONG – Studentii din Constanta sunt invitati sa exploreze lumea

0

Evenimentul ”Exploreaza lumea”, organizat in cadrul proiectului Business School, se va desfasura Miercuri, 14 Aprilie, in incinta localului Calle Ocho, incepand cu ora 15:00.

Acest eveniment are drept scop promovarea stagiilor internationale de practica, pe care organizatia AIESEC le desfasoara prin programul „Exploreaza lumea” de mai bine de 62 de ani si care sunt dedicate studentilor si tinerilor absolventi.

In cadrul evenimentului, vor lua cuvantul atat stagiarii internationali aflati in practica in Constanta si Brasov, cat si studentii constanteni care au urmat acest program. Acestia le vor oferi amanunte participantilor inscrisi la proiectul Business School despre cum pot aplica la acest program si le vor povesti din experientele traite de ei.

“Prin intermediul programului “Exploreaza lumea”, studentii si tinerii absolventi pot pleca in stagii de practica in tari dintre cele mai exotice precum Argentina, India, pana la cele mai putin cunoscute, Nigeria, Indonezia, sau in alte 105 tari si pot opta pentru stagii in domeniul tehnic, management, educatie, si dezvoltare. Au posibilitatea sa viziteze tari straine, culturi noi si sa traiasca experiente unice. Saptamana aceasta AIESEC Constanta a inceput recrutarea pentru acest program, astfel incat tinerii interesati se pot inscrie pentru un stagiu international, tarile promovate in aceasta campanie vor fii Turcia si Grecia”, a declarat Raluca Ionita, Vice Presedinte Relatii cu Studentii AIESEC Constanta.

Proiectul Business School este un proiect desfasurat anual inca din 2003 de organizatia studenteasca AIESEC Constanta si se bazeaza pe dezvoltarea spiritului antreprenorial al tinerilor interesati de acest domeniu. In acest an, proiectul se desfasoara in colaborare cu fundatia norvegiana Ronomar Innovation Center.