StiriONG – AIESEC Constanta sarbatoreste 17 ani de existenta

0

articol din “ACTUALITATEA”

AIESEC Constanta sarbatoreste astazi, 16 aprilie 2010, 17 ani de existenta. Evenimentul aniversar va avea loc in incinta locatiei Mons (vis a vis de Beta), incepand cu ora 18.00, unde sunt asteptati atat membrii actuali, cat si membrii care au pus bazele organizatiei studentesti.

Timp de 17 ani, AIESEC Constanta a dovedit ca are un cuvant de spus in dezvoltarea atat personala cat si profesionala a studentilor si tinerilor absolventi, le-a oferit o experienta de invatare prin internationalism, proiecte, conferinte si interactiune cu mediul extern.

Aceste fapte au fost an de-a randul apreciate prin premiile obtinute, in acest an succesul a fost recunoscut prin castigarea premiilor de: Excelenta, Vanzari si Stagii internationale de practica.

Organizatia noastra a demonstrat in acest an ca este formata din tineri cu potential ridicat si cu pasiune pentru excelenta, dar mai ales tineri entuziasti care au crezut in puterea lor de a aduce o schimbare in societate. Am excelat prin proiectele pe care le-am desfasurat, incepand de la cele destinate studenilor, pana la proiecte pentru voluntarii din alte organizatii din Constanta. Am investit in tinerii cu potential si le-am dezvoltat cunostintele de antreprenoriat, educatie, informatica sau responsabilitate social-corporatista, dar mai ales am dezvoltat abilitatea de a produce acea schimbare de care societatea romaneasca are atata nevoie. Ne-am tinut partenerii aproape de activitatea noastra si i-am facut sa înteleaga ca AIESEC nu este doar o oportunitate, ci este o experienta unica pe care fiecare membru si partener o traieste”, a declarat Andrei Cornea, Presedinte AIESEC Constanta.