StiriONG – AIESEC organizeaza evenimentul INPOWER, dedicat studentilor cu profil tehnic

0

AIESEC Bucuresti organizeaza in perioada 20 si 21 aprilie 2010 evenimentul INPOWER, dedicat studentilor cu profil tehnic sa isi dezvolte noi abilitati prin care vor putea sa raspunda cerintelor exigente de pe piata muncii.

Prima zi a evenimentului va fi compusa din 4 workshopuri: antreprenoriat, vanzari, prezentarea personala, leadership. In urma acestor workshop-uri studentii vor avea o viziune antreprenoriala, isi vor dezvolta dezvoltarea capacitatea de a improviza, vor invata sa comunice mai bine, dar si eficient, vor descoperi secretul reusitei de a putea conduce o echipa, de a rezolva conflictele care pot aparea intr-o echipa, tainele managementului si leadershipului.

A doua zi consta in rezolvarea unui studiu de caz – moment in care participantii se vor imparti in grupe si vor fi pusi in fata unei situatii dificile ce poate aparea la un moment dat intr-o companie si vor incerca sa solutioneze problema aparuta. La final vor avea loc discutii intre participanti si oameni de afaceri; acestia le vor dezvalui studentilor realitatea mediului business pe diferite departamente. De asemenea tinerii vor avea ocazia sa inteleaga relevanta unei experiente de voluntariat in AIESEC.

In cadrul evenimentului se va premia grupul cel mai activ, care a avut solutiile cele mai bune. Incepand de azi studentii pot aplica pe www.inpower.aiesec.ro pana pe 18 aprilie. Evenimentul are loc pe 20 si 21 aprilie in Politehnica.