StiriONG – Asociatia Bate Saua sa Priceapa Iapa in parteneriat cu asociatia JCI Bucuresti lanseaza proiectul ''Business pe bicicleta''

0

“Bate Saua sa Priceapa Iapa” si “Junior Chamber International” Bucuresti organizeaza joi, 29 aprilie 2010, ora 08.30, pe traseul Piata Victoriei – Sos. Kiseleff – Parcul Herastrau, prima editie a evenimentelor din proiectul “Cu bicicleta la serviciu: business pe bicicleta”.

Programul va fi urmatorul : 08.30 – 09.00 intalnire cu presa si inregistrarea participantilor in fata Muzeului de Geologie, Piata Victoriei;09.00 startul paradei; 09.30 – 10.00 mic dejun si workshop (Terasa Promenade) cu scopul de a gasi solutii de parcare a bicicletelor la birou. Deplasarea se va face pe banda pentru biciclete de pe sos. Kiseleff, in sir indian.  

“Business pe bicicleta” este dedicat tuturor oamenilor de afaceri, antreprenori si manageri, femei sau barbati, fani ai mersului pe bicicleta ca mijloc de recreatie, dar si ca mijloc practic de deplasare la birou. “Business pe bicicleta” isi propune crearea unei comunitati a oamenilor de afaceri, care sa identifice solutii pentru imbunatatirea infrastructurii dedicate bicicletelor si sa creasca popularitatea acestui mijloc de transport eco. Solutiile gasite vor fi aplicate atat direct, in mediul privat, cat si prin influentarea politicilor publice ale autoritatilor locale, prin promovarea rezultatelor proiectului.

“Business pe bicicleta mi se pare un concept excelent, care pune in miscare atat la propriu cat si la figurat antreprenori bucuresteni, atat pe cei mai tineri care oricum sunt extrem de dinamici, cat si pe cei din alte generatii, ca mine de exemplu, care in acest fel, alaturi de generatia ceva mai tanara, regasim dorinta de miscare, dar si placerea de a propune impreuna comunitatii din Bucuresti un model de activitate mai curat din toate punctele de vedere. Imi face mare placere sa particip personal la acest eveniment!, afirma Marius Ghenea, business-angel si antreprenor roman in serie.

Tinuta business sau casual business este obligatorie!

Inscrieri la www.businesspebicicleta.ro.